bijzondere verhalen

Before & After

Guusje

we zullen nooit weten wat er precies met Guusje’s pootje is gebeurd, maar dat het goed mis was en zwaar ontstoken was wel duidelijk. Amputatie was helaas de enige optie… Guusje is een van de vaste bewoners van de sanctuary.

Bones

meer dood dan levend werd Bones gevonden; graatmager, maar verder in orde… met veel ’tlc’ ging deze kanjer vooruit en leerde hij weer lopen. Ook een gouden mand kreeg hij vrij snel. Echter aan al het geluk kwam een droevig einde…

Margy

verzwakt en in doodsangst troffen we Margie aan. Ze was aangevallen door honden, maar het ergste was toch wel haar, wat leek met een botte schaar, gecoupeerde oortjes…Margy is dan ook nog steeds schuw voor mensen, maar vermaakt zich met haar honden vriendjes prima op de sanctuary.

Veerle

zag er vreselijk uit, was ondervoed, had kale plekken en ze had haar nestje puppies tussen de rommel langs de straat. Mooie Veerle heeft haar pups bij ons veilig groot kunnen brengen en is geadopteerd, net als haar pups. Tot groot verdriet van haar baasjes is Veerle recentelijk plots een natuurlijke dood gestorven.

Wowo

gevonden, rennend over de weg; ondervoed, met een beschadigd oogje en gebroken pootje… Lekker eten en een geslaagde operatie later is Wowo een vrolijk, lief hondje die van het leven geniet bij haar nieuwe baasjes in Nederland.

Zoe

ze zag er vreselijk uit en was ondervoed. Genezen van haar huidziekte heeft wat tijd gekost, maar Zoe werd weer prachtig en is nu gelukkig in haar forever home op Curacao.

Cindy

werd aangemeld met een enorme TVT bij haar geslachtsdeel. Maar dat is gelukkig te behandelen. Ze heeft er incontinentie aan overgehouden en krijgt daar pilletjes voor. Cindy is een knuffelhond en woont op de sanctuary.