het 'werk' van een

Foster
dankbaar werk

Socialiseren, opvoeden & verzorgen

 

F o s t e r s

Hoewel de Sanctuary een heerlijke plek is voor de honden om te spelen met elkaar en krijgen ze volop aandacht en verzorging, voor sommige puppies en honden is een huiselijke omgeving beter. Het is veelal een rustiger plek, waar een op een met de hond gewerkt kan worden aan zijn of haar socialisatie. Ook voor de allerkleinsten of de zwakkelingetjes is een foster ideaal. Uiteraard worden de kosten van het foster zijn door stichting DOG vergoed en wordt er persoonlijke begeleiding gegeven.

Fosterwerk

De fosters die wij zoeken bieden een veilige, zorgzame en leerzame plek waar de hond het leven binnen een gezin en huishouden rustig kan leren kennen. Dat kan zijn binnen een gezin met (jonge) kinderen, met andere honden en/of katten. Ook leert u de hond aan de lijn te lopen en laat u de hond kennismaken met in de auto gaan, wandelen en draagt u bij aan de algemene opvoeding en socialisatie.

Meld je aan als foster

Een hondje fosteren kost tijd en geduld… maar het is oh zo leuk om ze klaar te stomen voor hun nieuwe toekomst. Lijkt het je leuk, mail ons dan graag voor meer informatie. 

onze fosters

aan het woord

Foster Fleur

“Fosteren is ontzettend dankbaar werk! Zo leuk om een hondje te zien opbloeien en kennis te laten maken met de positieve & leuke kanten van het leven na de slechte start die ze gehad hebben. Ook al is het altijd weer moeilijk om afscheid te nemen, het geeft uiteindelijk zoveel voldoening om ze helemaal gelukkig bij hun forever baasjes te zien!”

Foster Joyce

“Fosteren geeft ontzettend veel voldoening omdat je een hond binnen een korte periode ziet veranderen en opbloeien. Voor de hond is het fijn om alvast te wennen aan een huiselijke situatie en voor ons als fosters is het super gezellig om er een tijdelijke extra hond bij te hebben. Allerleukst is om te zien en horen hoe blij de nieuwe baasjes van de hond voorafgaand al, maar voornamelijk wanneer de hond in Nederland aankomt, met hun nieuwe hond uit Curaçao zijn.” 

Foster Annemiek

“Het mooie aan fosteren is, dat het heel dankbaar is. Je stopt er veel tijd en energie in, en krijgt er knuffels, liefde en gezelligheid voor terug. Het belangrijkste is om ze een goede basis mee te geven. De mindere kant is elke keer weer afscheid nemen.”