Jo is op 20 jan 2018 gevonden aan de Sta Rosaweg, aangereden. Zijn voorpoot was verlamd en ook zijn achterpoot was beschadigd. Hij had een blauwe halsband om dus moet een eigenaar hebben gehad. We hebben eerst 4 weken gewacht hoe de poot zich zou ontwikkelen, maar die was totaal verlamd. Hij schuurde ermee over de grond en het werd 1 grote wond.

Hij heeft een tijdje een schoentje gedragen. Omdat er geen eigenaar kwam besloten we de poot te amputeren. Helaas had Jo karpattenziekte en moesten we eerst een doxykuur geven. Op 6 april is zijn pootje geamputeerd.

          

Jo was echter niet rustig te houden. Zijn enthousiasme is ongekend. De wond is nog behoorlijk gaan ontsteken maar gelukkig met een antibiotica kuur is het helemaal ok gekomen.

Jo is een enthousiaste vrolijke hond, die het liefst lekker rent en speelt.

Geert is de beste vriend van Jo.

Oktober 2018: Met grote verslagenheid en intens verdrietig, maken wij het overlijden bekend van onze lieve Jo. Na een gevecht met zijn roedel”vrienden” was Jo behoorlijk gewond (gebroken ribben en gaatje in zijn buik) Het zag er even naar uit dat het mee zou vallen, maar helaas is hij gisteren toch aan zijn verwondingen overleden.
Jo……… zo vol leven en blijheid, grote vriend van Geert…………… wat gaan we jou missen…….<3 <3
We zijn er allemaal kapot van………………………. 😢😢😢😢😢

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

mei 21, 2018