Fenna (F-pup)

Al langere tijd zijn we bezig geweest met het vangen van hondjes bij Mw Anna. Helaas zijn de hondjes zo schuw, dat vangen niet lukte. Fenny was al een tijdje bezig met voeren en ontdekte dat er weer een nestje was met 8 pups. Zij bleef voeren en proberen het vertrouwen te winnen en heeft ze toen om de beurt gevangen.

 

De eerste 3 werden gebracht

Daarna de volgende

Daarna de laatste 2

Nu zat er nog 1 in de knoek en die was niet te vangen. Op een middag nog paar uur mee bezig geweest maar geen succes. Helaas werden we de volgende dag gebeld dat Mw Anna de laatste pup had maar hij was ziek zei ze. Ik ben haar meteen gaan halen, maar ze bleek aan gereden. Foto wees uit dat haar poot en heupen kapot waren en haar buikwand. We hebben afscheid van haar genomen, RIP kleine Ferdorie.

De F-pups kregen hun plekje in de kamer in Puppy Paradise, maar naar buiten gaan was lastig. Dezelfde dag kregen we 3 stukken hekwerk gedoneerd. Dat kwam prachtig uit. Daarmee konden we een ren maken voor de pups. Ze moesten alleen door het raam naar buiten maar dat was geen probleem

De felste van het stel, met de punt-oortjes is Fenna. Zij was heel schuw en beet constant maar nu laat hij zich al aaien.

Omdat Fenna zo klein bleef en in de groep wat achter, is ze naar foster Diny gegaan.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

mei 21, 2018