OKTOBER-DIERENMAAND-START VAN ONZE FUNDRAISING VOOR DE SANCTUARY

WIST U DAT………………….

 • …….  we in maand oktober 50.000 gld hebben opgehaald voor fase 1 van de sanctuary. We zijn er nog lang niet maar wat zijn trots op onze donateurs en alle mensen die dit prachtige project steunen. We moeten nog even door sparen en hopen op jullie steun.
 • ………..we met de hondjes een super leuk bedankfilmpje gemaakt hebben die meteen onze nieuwe M2 spel introduceert.

the making of…………………..

 • ……………….we op heel verschillende scholen deze prachtige kleurplaat hebben uitgedeeld die speciaal gemaakt is door Marianne Naerebout voor Stichting DOG. En groot en klein vond het leuk om ze te kleuren en sommige scholen waren heel creatief met de kleurplaat
 • ………………………….Gaby en Jerzey 2 super lieve pups zijn. Gaby gevonden op Barber en Jerzey gevonden in een tuin.
 • ………………….. Gaby en Jerzey heel erg van knuffelen houden
 • ……………. Fien na haar vervelende ongeluk weer helemaal op de been is, en helemaal klaar staat om hondjes te helpen
 • …………………dat Frida en Pien afscheid genomen hebben en het heerlijk in NL hebben.
 • ……………………de Pepita school en Pip&co super lieve donaties gegeven hebben aan de hondjes op dierendag
 • ………………………Maryanne heel lang onze voerbakken gewassen heeft. Elke week kwam ze een stapel halen die ze de week daarop weer helemaal schoon terug bracht. Helaas is Maryanne naar NL vertrokken. Iemand die de baantje wil overnemen? Zou geweldig zijn!!
 • …………………. er regelmatig hondjes heerlijk gewassen worden.
 • ……………. Kristen haar traanbuisjes niet werken en dat we waarschijnlijk de rest van haar leven haar ogen moeten druppelen.
 • …………………… dat Pim geadopteerd is door Diny (de bofhond!!!)
 • …………………….. we in NOVEMBER ons M2 spel spelen op verschillende plekken.  Vrijdag 3 nov bij Hiplifestyle. Op 4 nov in Bloemhof. Op 11 november staan we in vd Tweel. Op 1 dec bij Ascension en het eind van het spel is op 9 dec op Pietermaai.

Hoe gaat het spel: Op een prachtige banner (gesponsord door Mammoet printing, ontworpen door Nancy Halabi) staat het terrein van de sanctuary in 5000M2. Voor een tientje kunt u 1 M2 sponsoren en…………… misschien ligt er wel een prachtige prijs op uw M2. Bent u een winnaar dan mag u uw prijs meteen uitzoeken. (parchtige prijzen gesponsord door: HIPlifestyle, Servir Frair, Avila hotel, Dima &co, Quiltaltelier Iriscreatief,  Label N, Lot 1038 en de Curacao Brewing Compagny).   KOMT U OOK MEESPELEN!!