Deze maand is er ontzettend veel gebeurd. We hebben keihard gewerkt aan de voorbereiding van onze fundraising: “it takes a crowd to fund the DOG sanctuary”. Met dit fantastische team (en Claudia Sanchez, niet op de foto) hebben we heel wat vergaderd, ideeën gedeeld en ontzettend veel gemaild.

Het resultaat is te zien op de SANCTUARY page (er is ook een ENGELSE page)

We hebben daarbij heel veel steun en advies gekregen van ontzettend lieve mensen die met van alles geholpen hebben; met teksten nakijken en/of vertalen naar Engels of Papiaments of artikelen/persberichten schrijven voor de kranten, radiostations die onze spotjes willen uitzenden. Jan van Oort die de prachtige bouwtekeningen heeft gemaakt, CXpay die geholpen heeft met het betalingssysteem en natuurlijk onze geweldige websitebouwer Rianne Hellings van Kuki&Co die keihard gewerkt heeft om de pages op de site te zetten. Er zijn nog veel mensen die met kleine en grote acties geholpen hebben, we zijn ze allemaal ontzettend dankbaar. We gaan morgen officieel beginnen dus we hopen dat iedereen nog met zo veel enthousiasme blijft helpen.

We zouden officieel pas 1 oktober gaan beginnen, maar het AD kwam al meteen met een persbericht en ook Amigoe en de radiostations lieten al weten wat de plannen zijn. Er kwamen meteen al enthousiaste donateurs (ook die op de verjaardag (16 sept)van DOG al gedoneerd hadden) vandaar dat we dus morgen beginnen met een teller die niet bij nul begint. Wat zijn we daar ontzettend trots op.

We weten dat dit een bijzonder manier van “crowdfunding” is, we doen het helemaal zelf. Elke cent is voor de sanctuary. De teller gaat niet automatisch. Elke avond zal ik de teller bijzetten en we hopen dat we spoedig genoeg hebben om met fase 1 te beginnen.

Belangrijk is natuurlijk donaties, maar heeft u al gedoneerd en wilt u toch helpen dan is DELEN van de website link heel belangrijk. Niet alleen op FB maar stuur de link ook via de mail naar vrienden , kennissen, familie en misschien naar bedrijven die je kent. Of app de link naar je telefoonbestand. We hebben een groot bedrag nodig wat niet betekent dat als u 1 euro of 1 gulden of 1 dollar doneert, dat dat geen zoden aan de dijk zal brengen. Elke dollar/euro/gulden is er 1, dus doneer en deel en help zo met het bouwen van de sanctuary.

En natuurlijk hebben we ook hele leuke acties……………. maar die verklap ik nog niet. Let goed op de FB van DOG.

En natuurlijk gaat het gewone rescue en verzorgingswerk hier door.

Drie nieuwkomers:

Tommy gevonden op de shut door Feed Friends Foundation.

Kleine Jerzey van nog geen 7 weken, gevonden in een tuin.

Charles, vol met bijtwonden, gevonden bij het Marriot Hotel

Hun verhalen kun je lezen als je op de naam klikt

Ook de dierenartsen bezoeken gaan door. Pups die entingen moeten krijgen, Max die geopereerd moet worden aan een tumor op zijn rug en Kleine Jerzey die aan het infuus heeft gelegen. Maar ook 2 gezondheidsverklaringen voor Frida en Pien die volgende week naar NL vliegen. En Pleun mag eind oktober ook naar NL. WOW!!

We krijgen ook super leuke verhalen uit Nl over bijvoorbeeld Thirza (nu Sjaan) en Nick (nu Nobu) maar ook hier van Agnetha (nu Bo)  Allemaal prachtige gouden mandjes.

En ook het schoonmaken gaat nog steeds door. Diny komt elke dag helpen en heeft 3x per week hulp van Dirry en Mario. Elke keer ziet Puppy Paradise er weer TOP uit. Ook het zaterdagteam (deze maand voor het laatst, want het wordt nu zondagteam) is elke week weer paraat met veger, dweil, schrobber en tuinslang maar vooral met veel knuffels.

Lieve volgers van DOG, de maand september is voorbij en de spannende maand oktober begint. We hopen dat jullie ons blijven volgen en helpen, deel deze link en de sanctuarylink met iedereen. laten we met z’n allen dit project bouwen. Zonder jullie hulp kunnen wij niet!!!!!