Posted on Aug 7, 2019

Toen ik in juni 2019 Sandra zou gaan helpen om een nestje puppy’s uit de knoek te redden (de Disneypups), reed ik over de weg naar Bullenbaai. Ineens schoot er een klein hondje/pup voor de auto en bleef voor mij rennen. Wel 110 meter en schoot toen de knoek in. Ik ben gestopt maar verwachte dat het hondje ver de knoek ingerend zou zijn. Dat bleek niet waar, ze lag vlak bij de rand van de weg onder wat struiken. Op mijn knieën en kletsend ben ik naar haar toe gekroppen en ze begon zo waar te kwispelen. Ik heb haar op getild en in de auto gezet (in een bench, want ik had er 3 mee voor de puppy’s)  Ik zag meteen dat haar oogje niet goed was.

Bij de dierenarts hebben we besloten haar eerst te laten aansterken en medicijnen voor haar oogje te geven.

Wowo was eerst wat schuw maar dat duurde niet lang. Ze was al gauw een vrolijke speelse pup. Wel wat angstig als er onverwachte dingen gebeurden maar oh wat een brok blijheid.

Haar oogje gaat ok, al is ze er wel blind aan. We gaan later beslissen wat we daar precies mee gaan doen. Ook loopt ze mank. Na het maken van de foto’s bleek haar achterpoot te zijn gebroken en de 2 delen zijn naast elkaar weer aan elkaar gegroeid. Ze zal dus altijd mank blijven. Maar wat zal ze een pijn hebben gehad……………… aangereden??  pika in haar oog???  Ach ach meisje…… ze lekker spelen.

Begin sept 2019 is Wowo geopereerd aan zijn oogje. De restjes zijn eruitgehaald en het is dicht gemaakt.