Winny

November 2012 werd ik gebeld door een oud leerling van mij die in het klooster te Scherpenheuvel foto’s aan het maken was en 4 puppy’s vond. De moeder was al een paar dagen dood en de hondjes hadden alleen wat water.

We hebben ze meegenomen en naar de dierenarts gebracht.  We noemden ze Summer, Spring, Autumn (Tummy) en Winter (Winny).

Ze waren zwak en ziek. Voorzichtig en langzaam het eten opbouwen, medicijnen geven en duimen. Voor Summer was de redding te laat. We hebben haar netjes begraven naast het huis van de foster. Winny, Tummy en Spring werden langzaam sterker.

Langzaam gingen ze ook spelen en werden ze echte vrolijke pups.

Na 2 maanden verhuisden ze naar huize DOG en Spring werd geadopteerd.

Winny en Tummy waren in het begin bang voor anderen maar uiteindelijk kregen zij ook een kans om samen geadopteerd te worden. Het huis waar ze heen gingen was boven op een heuvel met een prachtig uitzicht. Maar de vele lampjes, geluiden en bewegingen waren te veel prikkels voor de broertjes en daar werden ze onrustig van.

Na de verhuizing naar de sanctuary vertoonde Harry steeds agressiever gedrag en nadat hij een andere hond 3x vreselijk had aangevallen, hebben we met pijn in ons hart besloten Harry te laten gaan. R.I.P Harry. Het spijt me zo.

Winny is een stoere, lief en aanhankelijk.