Tebenk pups

Ter Adoptie

Geboren: geschat begin april 2021

Geslacht: teefjes en reu’tjes

Size: de pups worden middelgroot

Color: zwarte en bruin 

Gecastreerd: nog niet

Karakter: De Tebenk pups zijn lieve vrolijke hondjes.

 

De Tebenk pups zijn gevonden op 15 mei 2021 in de Tebenkstraat waar ze op straat voor de muur van een huis lagen met hun moeder. Ze lagen echt levensgevaarlijk dicht bij de weg en daar achterlaten was dus geen optie. Daarbij zagen een aantal pups er op het eerste gezicht al niet goed uit… 

De tebenk familie bestaat uit zes puppies, drie teefjes en drie reutjes. 

De reutjes zijn Taeke, Tribbe en Thijs. Kleine Taeke is geadopteerd en gaat naar Nederland. Tribbe en Thijs zijn de hondjes met kale kopjes. Hoewel we niet weten hoe het precies is gebeurd zijn hun kopjes en delen van hun lijfje verbrand. Het leek eerst even of naast de huidbeschadiging ook de oogjes waren aangetast, maar dat blijkt gelukkig niet het geval. Het zijn super lieve, aanhalige pups. Haartjes zullen niet teruggroeien op hun kopjes, maar door hun leuke karakters hopen we dat ze toch een gouden mandje krijgen. 

De drie teefjes zijn Tilly, Tailer en Tosh. Helaas heeft Tilly het niet gehaald, zij was te zwak. Dametjes Tailer en Tosh zijn look-a-alike’s… de een wat lichter dan de ander. Tailer is iets donkerder en Tosh is  lichter bruin.