Tayler & Thijs (Tebenk pups)

Ter Adoptie

Geboren: geschat begin april 2021

Geslacht: teefje en reu’tje

Size: de pups worden middelgroot

Color: zwarte en bruin 

Gecastreerd: ja

Karakter: De Tebenk pups zijn lieve vrolijke hondjes.

 

zachDe Tebenk pups zijn gevonden op 15 mei 2021 in de Tebenkstraat waar ze op straat voor de muur van een huis lagen met hun moeder. Ze lagen echt levensgevaarlijk dicht bij de weg en daar achterlaten was dus geen optie. Daarbij zagen een aantal pups er op het eerste gezicht al niet goed uit… 

De tebenk familie bestaat uit zes puppies, drie teefjes en drie reutjes. 

De reutjes zijn Taeke, Tribbe en Thijs. Kleine Taeke is geadopteerd in  Nederland. Tribbe en Thijs zijn de hondjes met kale kopjes. Hoewel we niet weten hoe het precies is gebeurd zijn hun kopjes en delen van hun lijfje verbrand. Het leek eerst even of naast de huidbeschadiging ook de oogjes waren aangetast, maar dat blijkt gelukkig niet het geval.

Thijs is de enige reu’tje uit het nest die over is. Hij is een super lieve, aanhalige knuffelkont en ondanks dat hij Djoeke d’r hart heeft gestolen zoeken we voor hem een fijn eigen plekje. 

De drie teefjes zijn Tilly, Tayler en Tosh. Helaas heeft Tilly het niet gehaald, zij was te zwak. Dametjes Tayler en Tosh zijn look-a-alike’s… de een wat lichter dan de ander.

Tayler is het overgebleven teefje. Ze heeft een heel lief, zacht en rustig karakter.