Ter Adoptie

Geboren: onbekend

Geslacht: teef

Size: middelgroot

Color: grijs

Gecastreerd: ja

Karakter: Suby is heel lief maar kan erg druk zijn. We zeggen wel eens dat ze ADHD heeft. Nu ze wat ouder wordt neemt dat wat af. Ze vindt het ook heerlijk om lekker te kroelen.  

In 2013 voor Hemelvaartsdag kwam er een melding binnen dat er een magere grijze hond in de buurt van het Substadion liep. Ze had een halsband om maar was te mager om te denken dat ze verzorgd werd. Op Hemelvaartsdag zijn we gaan kijken en inderdaad daar liep ze. Ontzettend bang en ze bleef op zeer grote afstand. We hebben een bench neergezet met lekker eten er in en gingen op grote afstand geduldig zitten wachten. Er gebeurde niet veel.

Bij de snack waren een paar mannen heerlijk aan het drinken en vroegen of we er gezellig bij kwamen. Niet dus want wij waren op een missie: wij gingen Suby vangen.

Na 10 minuten niks (Suby bleef op afstand van de bench en op nog grotere afstand van ons). Na 20 min niks. Na 30 min niks. Wij waren zeer geduldig, maar de mannen bij de snack niet! Opeens stapten de mannen in hun Starlet, reden om het veld heen naar de andere kant van Suby, stapten uit en zetten de deuren open. Wij zwaaiden nog van niet doen! Suby probeerde langs de Starlet te ontsnappen, 1 van de mannen greep Suby in haar nek- en rugvel, tilde haar op en riept: Ik heb haar, komen jullie nu drinken?

Wij renden naar de Starlet, pakten op weg daarheen de bench mee waar Suby in werd gedaan en tja… toen was het tijd voor een drankje.

Suby was inderdaad erg mager.

Suby heeft eerst een paar dagen in pension gezeten. Toen is ze bij wel 3 verschillende fosters geweest. Bij de laatste ging het prima maar helaas was het haar niet gegund daar te blijven. Samen met Max kwam ze weer in pension terecht. Na een maand pension mocht ze samen met Max eindelijk naar huize DOG.

Ze is nu een lieverd, af en toe wat druk, maar verder een prachtige dame die hopelijk een baasje vindt die haar lekker veel aandacht geeft.