Serge

Ter Adoptie

Geboren: eind 2017

Geslacht: reu

Size: middelgroot

Color: Zwart, witte en licht bruin

Gecastreerd: ja

Karakter: Serge is in eerste instantie een beetje verlegen en kijkt de kat uit de boom. Hij is zelfstandig en vermaakt zich graag met een hondenvriendje.

Op FB kwam een melding binnen dat er een pup aangereden was op de Rooseveldweg, en in een lege ruimte naast een vervallen gebouw zat. Ik was in de buurt en ben gaan kijken. Hij lag nog op hetzelfde plekje. Hij had grote wonden op zijn rug, wat eruit zag als bijtwonden. Ik ben meteen met hem naar de dierenarts gegaan.

Op weg naar huis moest Serge in de auto overgeven. Wat hij overgaf was echt vreselijk: een heel bot van een kippenpoot en nog meer botjes. Serge is heel ziek geweest. Er kwam veel pus uit de wond en dat bleef maar stromen. Hij heeft steeds antibiotica geslikt. Hij wilde niet echt eten maar met wat hulp (lekkere kip en rijst) ging het beter. Ook zat hij eerst alleen in quarantaine en dat was voor hem echt eenzaam. Toen hij bij Keala, Hans en Kristoff  kwam ging hij spelen en langzaam werd hij steeds meer een vrolijke pup.

Serge ging daarna heel goed gelukkig; zijn wonden zijn geheeld en hij speelt heerlijk met z’n maatjes op de sanctuary. Hij is een stevig hondje geworden.