Sem

Het Caracasbaai verhaal begint ergens in 2011. Bij Caracasbaai leven dan 4 honden; Carry (bruin), Betty (zwart), Bruintje en Cor, drie teefjes en een reu’tje.  Ze hadden daar een prima leven. Ze kregen veel eten van de snack, een dame (T.E.) kwam ook 5x per week brokken en blik brengen, en Frank was hun “hoeder”.

Cor en Bruintje waren mensvriendelijk en makkelijk te aaien en te vangen. Bruintje was gesteriliseerd en Cor heb ik laten castreren. Helaas waren Carry en Betty niet te vangen. Maar, uiteraard werden beide dames gedekt en waren ze zwanger… op straat en niet te vangen… alles behalve ideaal! Betty is bevallen en daarvan hebben we vier pups kunnen redden, welke allemaal geadopteerd zijn. Betty is uiteindelijk toch gevangen, gesteriliseerd en terug gezet.

In de tussentijd was Carry ook zwanger. Vangen lukte niet en ook haar hebben we met rust gelaten. Ze kreeg haar 8 pups onder een autowrak voor de ingang van het haventje. Niet de beste of rustigste plek. De volgende dag is ze gevangen… Carry kwam met haar 8 pups bij mij. Ze liet duidelijk merken dat ze niet aangeraakt wilde worden, maar de pups mochten we wel aanraken. Carry heeft rustig met haar pups 10 weken bij mij gezeten. In die tijd heb ik haar geen 1x aangeraakt. Alle 8 groeiden als kool. Diesel (was de kleinste), Sem, Cai, Hummer ,Curly, Boem (zwarte), Trixy en Dixy.

Voor alle pups werd een baasje gevonden. Alleen Diesel en Sem bleven een maandje langer omdat het baasje nog niet in zijn eigen huis zat. Maar toen… brak er parvo uit en Diesel en Sem kregen Parvo. Diesel overleefde het niet, Sem wel. Maar de adoptie ging niet meer door.

Sem is een keer geadopteerd geweest door een lief gezin die hem geweldig vonden. Maar Sem, eenkennig als hij is, koos de vrouw des huizes als zijn maatje uit. Man en zoon konden nauwelijks bewegen in huis want Sem begon meteen te grommen. Na 4 weken is besloten om Sem terug te brengen, voordat er ongelukken zouden gebeuren. En zo zit hem weer / nog in huize DOG.

Sem is een stoere hond met een klein hartje. Hij is eenkennig en kan af en toe wat jaloers zijn. Hij vindt het heel erg als je boos op hem bent en wil het liefst dan snel alles goed maken en bij je zitten en kroelen.