Maddy (Matthew)

Toen ik op vrijdag 21 oktober 2016 bij de dierenarts zat met Benjamin, kwam er een man binnen met een klein hondje. Huilend vertelde hij de assistent dat het hondje blind was en dat hij het van zijn vrouw niet meer mocht hebben, ook omdat ze teken had. Hij had haar Matthew gedoopt omdat hij haar de dag van de storm Matthew uit de tuin bij zijn moeder had gehaald zodat ze niet met de regen buiten zat. Na over en weer ideeën en oplossingen te hebben gezocht, was het duidelijk dat de man het hondje echt niet mee naar huis kon nemen. We zijn al blij dat hij het naar de dierenarts bracht om een oplossing te zoeken en de kleine hummel niet ergens in de kunuku had gedumpt.

En zo kwam Matthew in huize DOG. Alleen was Matthew een dame dus werd het Maddy.  Ze is zo goed als blind… er is wel wat reactie in het oog maar zeer weinig. Ze kon nog “er over heen groeien” maar dat is niet gebeurd. Ze is super vrolijk, en dapper dus de introductie met de andere pups ging super leuk.

De eigenaar heeft me al verschillende malen geappt. Hij mist haar ontzettend en heeft me laten beloven dat ik haar nooit aan iemand anders zal geven. Dus Maddy zit nog lekker op de Sanctuary waar ze het best goed doet. 

Maddy, is een vrolijke meid, die het leven prachtig vindt. Helaas doet ze dus alles op reuk en gehoor, maar dat gaat haar heel goed af. Ze is een bijzonder beestje.