Josh

Op donderdag 13 okt 2016 stond ’s morgens vroeg deze hulpvraag op Facebook:

“Ligt een hond bij onze overburen met haar pootje half eraf… Als ik naar hem/haar toeloop probeert het arme beest te vluchten… Moet straks m’n dochtertje wegbrengen en gaan werken… Not sure what I can do here… Wie kan ik hiervoor bellen???”

Ik ben meteen gaan kijken en vond een bang en doodmoe hondje. Zijn lichaampje vol met angst maar in zijn ogen de grote vraag: ga jij me alsjeblieft helpen want ik ben zo moe?! Niet lang daarna zat hij in de bench en waren we op weg naar de dierenarts.

Het pootje ziet er naar uit maar blijkt een oude wond te zijn en verder was hij ok. Wat teken en karpattenziekte dus wel een doxykuur en natuurlijk nexgard en ontworming.  Josh was al gecastreerd… dus had waarschijnlijk een eigenaar.

Thuis meteen op FB melding gemaakt en al gauw kwamen we via Anita Egberts erachter dat Josh verzorgd werd in Amerikanenkamp, door Pieternel Albersen, die hem ook had laten castreren. Hoe Josh helemaal op Brakkeput terecht is gekomen is een raadsel, maar hij mag nu in huize DOG blijven.