Posted on Jan 4, 2015

Donna is een lieve zachtaardige meid. Na een periode heel bang en schuw te zijn geweest, komt ze nu steeds vaker vragen om aandacht. Ze zal nooit een vlieg kwaad doen en ligt het liefst hoog (op de tafel of op een bench).

 

Donna, Harry en Daisy zijn 3 kinderen van Mona of Kristen. Zij zijn met een hele groep, de 2 mama’s Mona en Kristen en 14 pups, gevonden in de knoek. Het was een hele vangactie maar uiteindelijk zaten ze allemaal bij elkaar bij een foster. Toen ze groot genoeg waren zijn ze verdeeld over verschillende fosters en vandaar uit zijn er veel geadopteerd.

Harry, Donna en Daisy  zaten bij een foster maar waren niet achter de struiken vandaan te krijgen. Steeds maar met z’n drieeen. Er was niks met ze te beginnen. Ze zijn toen alle 3 naar huize DOG verhuisd en zaten zodoende weer bij de mama’s thuis. Daisy was de meest aanhankelijke en is na een tijdje geadopteerd door hele lieve mensen. Harry en Donna zitten nog in huize DOG.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES aug071 aug072 106 aug069

 

Donna en haar broer en moeders zijn erg close. Toch merk ik dat Donna steeds meer naar mij toe komt of naar 1 van de andere kleinere hondjes toe trekt. Ze wil graag bij de andere horen maar durft niet goed. Dat zal tijd kosten. Maar die tijd krijgt ze en alle ruimte om zelf te bepalen wat ze wanneer wil doen.

aug097 aug089 DSC00176 Donna2 Donna aug089 Claudia 035

 

Oktober 2015:

Kristen Donna Mona06 Kristen Donna Mona05 Kristen Donna Mona04 Kristen Donna Mona03 Kristen Donna Mona02 Kristen Donna Mona01 De terroristen Donna Mona Harry Kristy 03 De terroristen Donna Mona Harry Kristy 02