Donna

Donna, Harry en Daisy zijn 3 kinderen van Mona of Kristen. Zij zijn met een hele groep, de 2 mama’s Mona en Kristen en 14 pups, gevonden in de knoek. Het was een hele vangactie maar uiteindelijk zaten ze allemaal bij elkaar bij een foster. Toen ze groot genoeg waren zijn ze verdeeld over verschillende fosters en vandaar uit zijn er veel geadopteerd.

Harry, Donna en Daisy  zaten bij een foster maar waren niet achter de struiken vandaan te krijgen. Steeds maar met z’n drietjes, er was niks met ze te beginnen. Ze zijn toen alle 3 naar huize DOG verhuisd en zaten zodoende weer bij de mama’s thuis. Daisy was de meest aanhankelijke en is na een tijdje geadopteerd door hele lieve mensen. Harry en Donna zitten nog in huize DOG.

Donna en haar broer en moeders zijn erg close. Toch merk ik dat Donna steeds meer naar mij toe komt of naar een van de andere kleinere hondjes toe trekt. Ze wil graag bij de andere horen maar durft niet goed. 

Donna is een lieve zachtaardige meid. Na een periode heel bang en schuw te zijn geweest, komt ze nu steeds vaker vragen om aandacht. Ze zal nooit een vlieg kwaad doen en ligt het liefst hoog (op de tafel of op een bench).