Chloe (Catootje pup)

 Op woensdag 15 juni kreeg ik van mijn lieve nichtje Anne Coenen een berichtje: “Tante Djoeke er lopen hier 2 hondjes met 3 pups op Baya.”

Ik ben gaan kijken en samen met Anne vonden we de papa en mama en 2 pups. Een pup kwam niet opdagen. We besloten de papa en mama achter te laten en later terug te komen maar de 2 pups alvast mee te nemen. Papa en mama bleven achter met een bak voer en eten. 

Claartje en Casper

’s Middags ben ik terug gegaan. Op de plek stond een SUV met een man en een vrouw erin… oeps… en onder die auto,  natuurlijk… de drie hondjes. Gelukkig waren de heer en dame in de auto uiterst behulpzaam en na 10 minuten had ik alle drie in de auto.

Eerst naar huis; papa Coen en mama Catootje gewassen, en wat waren ze dorstig! Daarna naar de dierenarts. Chloe, de laatste pup was wat zwak dus die kreeg extra medicijnen. 

Daarna terug naar de pups Casper en Claartje en toen was het gezin weer compleet. Claartje en Chloe waren heel lang een echt zussenduo. Maar Claartje werd geadopteerd en woont nu in Nederland. Chloe is heel schuw en zullen we met adoptie geen plezier doen.