Cheryl (Charleys Angels pup)

Op een middag in oktober 2018 hoorde ik geluid in de knoek naast de sanctuary. Het leek alsof er puppys zaten maar ik zag niks. Een paar dagen later zag de aannemer 2 zwarte pups, dus voer en water gezet en idd binnen een half uur kwamen ze eten. Heel erg schuw dus toen ik me liet zien waren ze meteen weg. Ik heb toen de vangkooi gezet en ik was nog niet weg en hoorde de klap al. Pup nummer 1, die was boos en agressief; blaffen en happen. Veilig gezet en op naar nummer 2. Tot mijn verbazing liepen er nog steeds 2 in de knoek… het waren er dus 3. Nummer 2 liep er ook zo in, maar 3 dacht wat langer na, en pas eind van de middag hoorde ik de klap van de vangkooi. Alle 3 de dames gevangen.

Echt blij waren ze niet, maar langzaam ontdooiden ze wat maar ze zijn nog steeds schuw en bang. Met mij lopen ze nog wel mee, maar voor vreemden rennen ze hard blaffend weg.

Ze zijn alle 3 overigens niet te onderscheiden van elkaar. Er heeft 1 een wit puntje aan de staart maar de andere zijn identiek. Op hun borst hebben ze wit en dat is verschillend.

Cheryl is een schuw maar waaks hondje. Speels met de andere honden, niet zo’n fan van vreemde, nieuwe mensen.

“Saving one dog will not change the world, but surely for that one dog, the world will change forever.”
Karen Davison