Bijou (BB5)

Ter Adoptie

Geboren: onbekend

Geslacht: Teef

Size: middelgroot

Color: tijgerprintje

Gecastreerd: ja

Karakter: Bijou is de ‘black beauty’ van de sanctuary! Ze is een vrolijke,  lieve hond. 

Op een zondag in november 2017 reden een stel fietsers in de knoek bij Brakkeput en zagen wat zwarts bewegen naast een witte plastic zak. Het leek een rat maar toen ze beter keken zagen ze dat het een puppy was. In de zak zaten er nog 4. Deze 5 kleine hummeltjes (Black Brakkeput 5) waren 4 dagen oud en met oogjes en oortjes nog dicht, in een plastic zak…, weggegooid. Ze zijn bij huize DOG gebracht; hongerig en natuurlijk dorstig. 

Met man en macht zijn we aan het voeren geslagen. Maar deze pups moeten om de 2 uur de fles krijgen, dat was voor mij niet te doen. Gelukkig schoten Boukje en Bruno te hulp. Met hun gigantische ervaring, inzet en liefde hebben de BB5 de beste kans op overleven gehad. De eerste dagen waren zwaar. Maar met hulp van Milena, Dana en Diny hebben we ze door de eerste dagen heen gehaald. Na 7 dagen gingen de eerste oogjes open. 

Vlak voor de kerst 2017 kwamen ze alle 5 (en Iris) in huize DOG wonen. Best spannend. Wat zijn we Boukje en Bruno dankbaar voor hun fantastische hulp.