Betsy

Betsy woonde met een paar vrienden in de buurt van voetbalveld Willemstad. Er was Jip, die had wel een baasje maar die was niet veel thuis. Er was Bram, een oude zieke hond. Er was Kintjan, we vermoeden een pup van Betsy en er was Betsy. En er waren nog wat buurthonden maar die hadden baasjes en konden thuis eten.

We gingen ze regelmatig voeren en om de beurt naar de dierenarts brengen. Bram was erg ziek en na 2 doktersbezoeken hebben we besloten hem rustig en respectvol over de regenboogbrug te helpen. R.I.P Brammetje

Besty is een heerlijke kletskous. Betsy was waarschijnlijk zwanger dus die hebben we heel snel laten steriliseren. Ze heeft toen 2 dagen bij een foster gezeten en is toen weer terug gegaan. Wat was Kintjan blij dat ze terug was.

Een aantal weken later is Kintjan geopereerd. Zij bleef in huize DOG en terug zetten was zo moeilijk, ze was nog zo jong. Maar Betsy was daar nu alleen en elke keer als we haar eten brachten rende ze 3 straten achter de auto aan. Dus uiteindelijk, deur opengedaan, Betsy erin en mee naar huis, naar Kintjan.

Kintjan is geadopteerd en heeft een heerlijk tehuis gekregen. Betsy is in huize DOG gebleven. 

Helaas heeft Betsy een ongelukje gehad in 2016. Haar staart heeft of ergens tussen gezeten, of ze heeft een knauw van 1 van haar vriendjes gekregen, die net verkeerd kwam. Helaas was de wond zodanig dat een operatie noodzakelijk was en is een stukje van haar staart eraf gehaald. Arme vrolijke Bets, gelukkig heeft ze nog staart genoeg om te laten zien hoe blij ze is. Betsy is een lief hondje wat erg veel aandacht vraagt. Ze is heel erg aanhankelijk en wil het liefst de hele tijd bij je op schoot.