Benny (ABBA pup)

Ter Adoptie

Geboren: Zomer 2017

Geslacht: Reu

Size: middelgroot

Color: Zwart met caramel bruin

Gecastreerd: ja

Karakter: Benny is een super enthousiaste, dynamische hond. Spelen met andere honden vindt hij geweldig, maar er gaat niets boven met water spelen! 

De ABBA pups zijn in de zomer van 2017 gevonden door Thea van ‘Alle Hadoc’. Opzoek naar katten zag zij 1 klein pupje op de straat zitten en 1 wegrennen. Ik ben komen helpen zoeken en toen bleken het er 4 te zijn. Ze zagen er niet best uit dus hebben we ze meegenomen naar de dierenarts voor controle. Veel schurft en verder ontvlooien, ontwormen, en aansterken.

Twee van de vier ABBA pups zijn geadopteerd, maar o-zo-vrolijke Benny helaas niet. Benny is een handje vol, dat geven we graag toe… je ziet eigenlijk op de puppy foto’s al dat eigenwijze guitige koppie van hem… en dat is niet veranderd! Hij is actief, werkt graag en is een echte waterrat; Bennie is dol op spelen met de tuinslag, zit graag in bad en speelt erop los. Tijd om lekker te knuffelen heeft hij ook altijd! Benny is nu, drie jaar later, z’n ergste wilde haren wel kwijt. Wij hebben hem van een klein, schurft bolletje zien uitgroeien naar een vitale mooie jonge hond en wensen hem zo graag een stoer gezin toe.

Bekijk de foto’s en video van Benny voor een inpressie van deze mooie reu.