Amalia (the royals)

Ter Adoptie

Geboren: lente 2017

Geslacht: teef

Size: middelgroot

Color: chocolade bruin en blond

Gecastreerd: ja

Karakter: Amalia is een lieve, zelfstandige en rustige hond. Aandacht van mensen vindt ze heel fijn. Ze gaat goed met andere honden.

In de zomervakantie van 2017 belde een meneer mij op dat hij puppy’s had gevonden. Hij wist niet precies hoeveel het er waren maar iig zonder moeder gedumpt.  Ik had in DOG geen plek meer maar wilde de man graag helpen. Samen met Fien gingen we erheen en verwachtten een paar zielige pups te vinden. Tot onze verbazing zaten er 9 gezonde pups in de rotsen; 3 grote (de Royals) en 6 kleintje ( de Piscas). We konden ze zo uit de rotsen ‘plukken’. De man vertelde dat hij 3 x langs deze plek was gereden vandaag en toen was er niks en nu de 4de keer zaten er ineens 9 pups.

Bij de dierenarts leken ze allemaal gezond dus tja… toch maar mee naar huis. Allemaal weer wat opschuiven. “Allemaal weer wat opschuiven” is inmiddels helaas bijna onze vaste slogan geworden.

Helaas werd Paddy ziek en overleed (Parvo symptomen), ook Amalia stopte met eten, dus meteen naar de dierenarts en daarna naar foster Diny waar ze met liefde verzorgd werd en al gauw weer een vrolijke speelse pup was.

Amalia zit sinds we haar gevonden hebben bij Stichting DOG. Het verbaasd ons dat deze dame met prachtige groene oogjes en aparte vachtkleur niet geadopteerd is gedurende de afgelopen jaren. Hopelijk valt er een lief gezin als een blok voor deze knapperd en krijgt ze alsnog haar forever die ze zo verdient.