Marri

Marri werd als klein ukje binnengebracht en met flinke schurft. Ze was heel angstig en is daar niet overheen gekomen. Djoeke is nu bekend en die krijgt een enthousiaste welkom thuis sprong tegen de benen, maar de rest van de mensheid mag graag op afstand blijven… 

Momenteel zit ze samen met Wanya en Wax, eveneens honden die mensenschhuw zijn. Hondenschuw zijn de drie niet en dus wordt er naar hartelust gespleeld door dit trio. Als ze maar gelukkig zijn, hebben ze bij DOG een thuis. 

 

 

 

.

Marri

Maik en Myrthe zijn gevonden door Mike en Myrthe in Mahaai. De 2 zagen er goed uit dus het is een raadsel hoe ze daar gekomen zijn. Twee super lieve vrolijke puppy’s. Helaas kwam er een parvo uitbraak. Myrthe heeft er nauwelijks last van gehad. Maik heeft gevochten voor zijn leven, maar heeft het ook gehaald.

Maik is een volijke pittige knul geworden. Hoewel hij nog steeds de vrolijke frans uithangt heeft Maik een nare ziekte gekregen, die niet meer weg gaat in zijn geval, een ‘drapped jaw’. Hoewel sommige honden hier na een tijdje van genezen is dit bij Maik helaas niet gebeurd. Z’n onderkaak  hangt en kan hij niet meer bewegen. Dat brengt met zich mee dat zijn gezichtsspieren helemaal verslapt zijn geraakt en hij een ingevallen koppie heeft. Het ziet er een beetje naar uit, maar Maik is nog steeds happy en speelt erop los. Eten is wat lastig, hoewel hij z’n maniertje gevonden lijkt te hebben.