****** Make every day a DOG day!********************

Op 11 juni zijn we begonnen met de DOG SANCTUARY.

Het begin van de plannen waar we zo hard voor gewerkt en geknokt hebben.

Ooit begon het met een tekeningetje op een bruine papieren boodschappenzak………………… en nu was het dan eindelijk zover

De hekken werden gebracht door Kooyman, en de graver ging die kant op. Gevolgd door Wout Tieleman van het Kunuku Aqua resort, die het project begeleidt en bouwt.

Eerst terrein bijwerken en de geulen graven voor de omheining en de muur voor.

Stenen en cement van Beton Industie Brievengat en Heavy Mix.

Er wordt keihard gewerkt

Al gauw kwamen de eerste containers

En toen de derde en de vierde. Met dank aan Deli Nova, Curacao Port services, Don Andres, Caribbean Cargo Services en Florida Express.

Uiteraard krijgt alles een lik verf van Global Paint Curacao

En er komen afdakjes voor elke container, waar Gomez Enterprises ons mee heeft geholpen.

Ook de rails voor het schuifhek, de muur schiet op en de palen van de omheining staat nu bijna rond.  Kortom het gaat SUPER GOED.

Maar we zijn nog niet klaar. Komende week gaan we er nog hard tegen aan.

In dit verhaal heb ik een aantal geweldig sponsors genoemd, maar dit zijn ze bij lange na niet allemaal. We hebben zo veel steun gehad bij de voorbereidingen van de plannen, bij de crowdfunding en bij het plannen. En nu nog krijgen we aanbiedingen voor allemaal extra’s wat zo leuk en geweldig is (bijv Vivians nursery doneert en plaatst straks bomen voor schaduw op het speelveld, Astrid Kwanten laat een palapa neerzetten en zo zijn er meer bedrijven en mensen individueel die allemaal hun steentje bijdragen.)

Als we straks verhuisd zijn zullen we uitgebreid iedereen bedanken want we vinden het zo geweldig dat dit een project is wat door zo velen gesteund en gesponsord wordt.   Niet alleen bedrijven met materialen en kortingen, maar ook de donateurs die vanaf dag 1 gedoneerd hebben of meegedaan hebben met ons M2 spel (doneer een vierkantje meter en win een prijs). Alleen met steun groot of klein hebben we dit plan kunnen maken en gaan we het nu waar maken. DANK U WEL, namens ons allemaal van DOG en natuurlijk namen s de DOG hondjes die staan te trappelen om daar lekker te gaan rennen en ravotten.