Weer een maand verder, maart roert zijn staart. Ook bij DOG. Stormachtig en maar ook veel rust.

Helaas toch weer een boel gedumpte puppy’s die nu een plekje in huize DOG hebben.De nieuwkomers zijn Jill en Sjoerd, Luna en Parker (Luna is meteen weer geadopteerd), Thelma en Louise en Tony

 

Ze groeien allemaal als kool en Tony heeft zijn laatste prik gekregen tegen schurft en krijgt steeds meer haar

Onze vriend Serge gaat ook goed. Wondjes zijn nu dicht en hij wordt al een stevig manneke.

 

Afscheid genomen van Babs en Gino die het GEWELDIG doen in NL. En Luna die hier maar 8 dagen gezeten heeft en meteen een plekje vond.

 

In april en mei gaan er nog een stel richting Nederland. (Olaf, Gerda, Anna, Jersey, Hans, Thelma&Louise

 

Verder heeft Juanita haar laatste chemo gehad

Ook is Lisa van Gorcom druk bezig met het opzetten van een netwerk voor opvang van Westpointers die om wat voor reden in Nederland niet bij hun nieuwe eigenaar kunnen blijven. Het is fijn te weten dat als het misgaat er mensen zijn die proberen te helpen en meedenken om een oplossing te zoeken. Dank je wel Lisa voor al je inzet. U kunt Opvang Westpointers Nederland volgen op FB.

Natuurlijk willen wij iedereen bedanken voor hulp en support en de gezellige bezoeken elke zondag……..  wat een feest voor de hondjes. Een bezoekje brengen aan huize DOG kan helaas alleen op zondagochtend van 10 tot 11 EN DAN OOK OP AFSPRAAK!  Dus spontaan langskomen is helaas niet mogelijk. Soms is dat wel heel lastig want bezoekers willen graag op andere tijden komen en andere dagen. Voor de hondjes en voor mij is dat heel onrustig. Huize DOG is geen asiel waar de hondjes vast zitten en waar je naar binnen kunt lopen. Zomaar tussen 80 honden gaan lopen is natuurlijk onverantwoord, afgezien van het lawaai wat het met zich meebrengt. Dus voor bezoek moet ik altijd een heleboel regelen (vast zetten hondjes en zorgen dat de poep weg is)  ’s Morgens werk ik (op school) en s middags is tijd voor dierenartsen bezoeken, hondjes verzorgen , allemaal eten geven en hopelijk ook even een half uurtje voor mijn eigen rust. Dus bezoek door de week is niet mogelijk. Ik hoop dat u daar begrip voor heeft. In mijn vakanties heb ik wat meer tijd maar meestal wordt die opgeslokt door geplande operaties en bijwerken administratie. Op zondags zorgen mijn lieve vrijwilligers dat Puppy Paradise netjes is en kunnen bezoek en hondjes begeleiden en helpen.  Het is maar klein hier dus een klein groepje per keer is super leuk voor de hondjes (en veilig).

En dan de sanctuary……………………  we blijven positief al is het wat zuur als je gepland had 1 maart te bouwen en op 2 april is er nog niks. Domeinbeheer is al gaan kijken en we zijn een stapje verder maar ons geduld wordt behoorlijk op de proef gesteld. Het (beheerders)huisje is wel klaar. Electra moet alleen nog aangesloten. Dus we blijven in de start blokken staan en danken iedereen voor het begrip. Als het aan ons had gelegen waren de hondjes daar al aan het rond rennen.