Augustus is weer voorbij. Wat is er veel gebeurd.

Begin augustus kregen we de melding van 9 gedumpte puppy’s bij Piscadera.

 

Er was een groep Royals  (Amalia  Alexia en Ariane ) en een groep Piscas (Pleun, Pien, Pim, Pepper, Pax en Paddy)

We hebben ze meegenomen en het leek allemaal heel goed te gaan. Helaas werden er toch 2 ziek, de 2 kleintjes. Pax en Paddy hebben het helaas niet overleefd en met heel veel verdriet hebben we afscheid genomen van ze. R.I.P kleine mannekes.

Daarna zijn er een paar Piscas goed in de gaten gehouden omdat die ook wat zwak leken en die zijn steeds bij Diny geweest waar ze even lekker extra aandacht en medische zorg kregen. Zij zijn allemaal vrolijke gezellige speelse pups geworden en we zijn met allemaal begonnen met de entingen reeks.  De ABBA pups  (Frida  Agnetha  Bjorn en Benny) zitten ook in Puppy Paradise en ook Bram is daar lekker aan het spelen.

Tico is geadopteerd. Het was wel even wennen maar nu gaat hij met zijn nieuwe baasje op training bij Nicole dis dat wordt helemaal super. Succes Tico!!

Dissy heeft een pracht plekje gevonden.

Valdo (nu Joop) en Verouschka (nu Mounty) zijn naar hun gouden mandje.

  

Alex jr heet nu Cooper en speelt de hele dag met Robyn

 

En Milo is naar zijn plekje bij Niels gegaan.

Thirza is druk bezig met bench training.Zij vertrekt zaterdag naar NL

In de vakantie zijn er ook een stel hondjes naar de kapper geweest. Bij Raika’s dogsalon krijgen ze van Nuraika een super behandeling en komen als keurige hondjes terug.

Naast het super zaterdag team en een geweldige Diny die bijna elke dag komt (soms wel 2x per dag), zijn nu ook Mario en Dirry geweldige vrijwilligers die 2 a 3 keer week helpen met schoonmaken en andere klusjes.

      

En natuurlijk zijn we deze weken ontzettend druk met de crowdfunding voor de sanctuary. We hebben een super plan bedacht, nu we weten dat een crowdfunding-site niet makkelijk is. We zijn er ontzettend enthousiast over en er zijn mensen heel hard aan het werken om het allemaal te laten gebeuren.  Op 16 september gaan we nog steeds beginnen, onze 3de verjaardag.

Maar wat we precies gaan doen, dat vertel ik in het volgende DOG-sanctuary news. Dus hou de website en de FB goed in de gaten.

Wat ontzettend leuk is, is dat er nu al mensen graag willen donaties willen doen voor onze nieuwe plan. Natuurlijk kan dat al. Zet er dan bij “DOG sanctuary” dan weten we in welke pot het moet. En dat kan natuurlijk op de bekende bankrekeningnummers. En een van de eerste donaties kwam deze maand van de haringkar. Jullie zijn TOP. We hopen dat er nog veel hun voorbeeld zullen volgen. Steeds een beetje maakt genoeg. En genoeg is wat we nodig hebben om de hondjes hun sanctuary te geven.