En dan is april ook weer voorbij.

Noëlle en puppy’s

De maand begon met de opvang van Noëlle en pups. Noah haar blonde pup had een wond die vol maden zat en duidelijk was dat het gezinnetje niet op straat kon blijven. Noëlle is een lieve sociale speelse moeder en haar pups zijn te schattig. Nash is geadopteerd en vertrekt over een week ongeveer en Nala is gereserveerd.

Ook de mannen van Synonimous Quality/Roof Doctor moesten even met ze op de foto.

En natuurlijk zijn we super blij met de maand sponsors en de nieuwe OAB voor Noëlle!!!

Wilt u meer lezen over Noelle, Nash, Noah, Nala, Nick en Niels… klik dan op hun naam.

EMMA

Ook nieuw is Emma. Zij is gevonden in Emmastad. Mager en heel bang maar verder gezond. Gelukkig kon ze bij een foster en komt ze regelmatig in huize DOG met vriendjes spelen.

Meer over EMMA lezen? Klik op haar naam.

Röntgenfoto Josh

De kliniek op Ronde klip heeft sinds een paar weken een gloednieuw röntgenfoto apparaat.  Omdat Josh zijn pootje duidelijk afgebroken is maar hij er geen last van heeft, hebben we nooit verder een foto laten maken. Maar toch is het wel fijn te weten hoe zijn pootje er nu precies van binnen uitziet en dus …………… een foto maken. Gekke Josh zat in de wachtkamer al gekke selfies te maken, het is zo’n vrolijkerd.  De foto’s bevestigen wat we wisten zoals je op de vlijmscherpe afbeeldingen kunt zien. Mocht hij nu ooit ineens last krijgen dan hebben we “before” foto’s.

KORT NIEUWS

  • Maddy is gesteriliseerd, niet bijzonders, maar voor een blind hondje best spannend. Ik ben lekker bij haar gebleven tot ze sliep en heb haar na de operatie slapend mee terug genomen zodat ze wakker werd in eigen omgeving.
  • Pip, de prachtige hond met de grote oren, heeft bij haar foster een aanvaring gehad met een andere hond. Gevolg hechtingen en nu zit ze even op een ander plekje om wat bij te komen. Dank je wel M. en K. voor de goede zorgen.
  •  
  • Ook deze maand de nodige dierenartsen bezoekjes, bezoekjes thuis en hulp van het vaste zaterdagteam: Diny, Fien en Kiki.
  •    
  • En de verkoop van de Quilt heeft een prachtige donatie opgeleverd.  Veel lampjes zijn al geruild voor een doos/zak koekjes en voor wie in Nederland ook graag een halsbandlampje wil…. er zijn er nog een paar.

HONDENHOK

En dankzij het keiharde werk van Kyona en Esther hebben we bij Puppy paradise een prachtig hondenhok staan, een hondenpaleisje. Super gaaf en we zijn de 2 timmervrouwen zeer dankbaar.

https://www.youtube.com/watch?v=ag5V8sy-XcQ

En met een mooie uitslag van de verkiezingen, hopende op stabiliteit en rust zowel in huize DOG als op ons Dushi Korsow, gaan wij de maand Mei beginnen.