Vanaf 2017 komt er dus niet meer elke zondag DOG-news maar elke eerste van de maand DOG-maandoverzicht. Alle dagelijkse nieuwtje zijn uiteraard te volgen op DOG FB.   Vergeet niet deze pagina te liken <3

Deze week nog even de highlight:

Guusje is geopereerd. Een spannende dag maar het is helemaal  goed gegaan. Guusje kwispelde alweer toen ik haar tussen haar vriendjes door naar haar kamertje bracht. Heel veel dank aan dr Schijf en Dr Dolls voor de duidelijke uitleg, steun, begeleiding en behandeling.

En SUPER SUPER bedankt alle donateurs die deze operatie mogelijk hebben gemaakt. Ik blijf jullie bedanken want jullie zijn geweldig!!!

%CODEGuusjetmoperatie%

Vandaag is Guusje even naar buiten geweest maar ze vindt dat best spannend. Binnen eindelijk echt kennismaken met de rest was gezelliger.

%CODEGuusjebuiten1jan2017%

  Dank Boukje en Bruno voor de lieve t shirts.

Nieuw in huize DOG is Dommel, binnen gekomen als Snowy maar meteen geadopteerd en de naam Dommel gegeven. Hij gaat over 10 weken naar NL.   Volg DOMMEL op Fb of op de website

Met Rens gaat het goed. Ontzettend blij en speels hondje. En helemaal super toen Kiki en Fien met hem kwamen spelen.

 

 

Ook hebben 30 honden hun enting gehad deze week. Altijd weer een hele klus, en ging niet helemaal goed, maar dat was mijn eigen schuld. Gelukkig zijn Kristen en ik weer vriendinnen, komt goed. Dolfje heeft zijn enting rustig bij de dierenarts gehaald (baasje kon even geen riempje vinden dus zware ketting voor een stoere lieve hond 🙂  )

  

Gerard Bak heeft nog een prachtig afdakje gemaakt zodat de rest van de regen die gaat komen niet meer op de porch valt en ik niet meer zoveel hoef te dweilen. Dank dank Gerard.

Oud en nieuw zijn we doorgekomen met rescue-druppels. Prima middel, ook Josh was er erg blij mee. Heerlijk geslapen. Volgend jaar weer.

Jar heeft een leuk filmpje gemaakt over St DOG. We zijn super blij met het filmpje en super trots op de hondjes van huize DOG.

%CODEFilmpjeJAR%

Maar huize DOG had nooit zo mooi kunnen zijn zonder de donateurs en de sponsors en de OAB-ers en iedereen die ons volgt en steeds een hart onder de riem steekt.

Dus vanuit huize DOG willen wij iedereen toch weer ontzettend bedanken voor alle hulp in 2016 JULLIE ZIJN GEWELDIG!!! We hopen dat 2017 net zo mooi wordt.

En wij wensen u: