1 ste Kerstdag…………..

De kerstvakantie begon intens verdrietig. Ik moest afscheid nemen van York. Mijn trouwe makker voor 6 jaar.

We hebben York een zeemansgraf gegeven. Aan de ene kant de regenboog en aan de andere kant een donkere wolk vol regen. Dag lieve York, niemand zal weten hoe vreselijk ik je mis.

De rest van de week moest ik toch verder (al wil je het liefst een week in je bed liggen huilen).

Wendy moest voor sterilisatie.

Maddy en Benjamin voor hun tweede enting.

Saartje voor haar eerste enting.

De brievengathondjes moesten gevangen worden. Uiteindelijk maar 1 gelukt. Dus binnenkort poging 2.

En op de valreep vind ik een kleine pup in de buurt van Abrahams. Kleine Rens maar meegenomen en hij zit nu wel 10 dagen in quarantaine. Gelukkig gaat het okee, dus duimen dat hij dat volhoud de komen 7 dagen.

 

Goed nieuws: Guusje 30 dec geopereerd mag worden. Ze is echt top fit en al helemaal speels. Haar kamer is nu zodanig dat ze er met kap makkelijk kan lopen (ze lag altijd onder het bed wat daar stond, maar dat kan met kap niet). Ook haar buitenhok heeft ze verkend, dus we zijn er klaar voor.

En…………………. we hebben genoeg geld voor de operatie. Dankzij heel veel kleine en een paar grotere donaties is er genoeg voor de operatie. Guusje heeft iedereen die gedoneerd heeft een PM gestuurd. Mochten we iemand vergeten zijn dan hoopt Guusje dat je het haar even laat weten (via PM) of dit bedankje als persoonlijk wilt aanvaarden. We zijn ontzettend trots op onze donateurs en sponsors en OAB-ers die niet alleen nu voor Guusje er zijn maar het hele jaar voor ons klaar staan.

In 2017 gaat er wel wat veranderen met het DOG-news. Elke zondag wat schrijven is op het ogenblik wat veel. Met zoveel hondjes in huize DOG, en mijn fulltime baan, heb ik de zondagen echt nodig om andere klusjes te doen. Vanaf 2017 zal er geen wekelijkse DOG-news meer zijn maar geven we elke eerste dag van een maand een overzicht van de afgelopen maand. De dagelijkse activiteiten/gebeurtenissen/verhalen/foto’s/filmpjes kunt u op de FB blijven volgen. Heeft u niet elke dag tijd om te kijken dan dus op de eerste dag van de maand een overzicht van alle nieuwtjes. Op 1 januari (dat is nog net een zondag) dus nog 1x DOG-news en vanaf 1 feb 2017 wordt het DOG-maandoverzicht.

Dan wensen wij van huize DOG u een zeer fijne laatste week van 2016. Uiteraard voorzichtig met vuurwerk. Houdt uw huisdieren goed binnen op een plek waar ze zich veilig voelen. Halsband met tag en telefoon nummer.