Alweer dik een week voorbij in januari. Er is weer een hoop gebeurd.

Allereerst de St Cruz pups. Gevonden door een toerist op St Cruz gebracht naar Bahia Apartments & Diving waar Ben was. Ben heeft ze meegenomen naar huis en Danielle (van  Hondenhotel Enjoy) en Ben fosteren nu de pups. Ze zijn naar de dierenarts geweest, ontwormt en gecontroleerd. Vanwege zware ondervoeding ( 5 weken oud) zijn ze zwak en zal het nog hard knokken worden voor ze. Gelukkig hebben ze aan Danielle een goede en duimen we allemaal dat ze straks als 5 vrolijke sterke puppy’s de wereld in gaan.  Dank je wel Danielle voor de goede zorgen!!

StCruz pups 12 StCruz pups 11 StCruz pups 10 StCruz pups 09 StCruz pups 08 StCruz pups 07 StCruz pups 06 StCruz pups 05 StCruz pups 04 StCruz pups 03 StCruz pups 02 StCruz pups 01 DSC00612 DSC00610 En dank je wel super lieve dierenarts Romanée Quaedvlieg!

 

Azzy haar oor gaat goed. Er hangt een klein stukje los wat waarschijnlijk vanzelf los zal laten. Gelukkig heeft ze er geen last van en is al weer helemaal blij bij de andere hondjes.

Azzy oor04 Azzy oor03 Azzy oor02 Azzy oor01

Helaas heeft Betsy ook een ongelukje gehad. Haar staart heeft of ergens tussen gezeten, of ze heeft een knauw van 1 van haar vriendjes gekregen, die net verkeerd kwam. Helaas was de wond zodanig dat een operatie noodzakelijk was en is een stukje van haar staart eraf. Arme vrolijke Bets, gelukkig heeft ze nog staart genoeg om te laten zien hoe blij ze is. Wel een tijdje een kap op, want ze mag niet aan de wond komen. Omdat ze heeeeeeel zielig is , mag ze een tijdje bij Mirjan in Casa Bak slapen. Daar krijgt ze alle liefde en vooral heel veel aandacht waar ze gek op is.  Dank je wel Mirjan!! En dank je wel dierenarts Angeli Tomsjansen en Meente Schijf.

Betsy staart07               Betsy staart05       Betsy staart01          Betsy staart06

Betsy staart04 Betsy staart03 Betsy staart02  betsy staart 15 betsy staart 14 betsy staart 13 betsy staart 12

 

De hondjes die niet zo vaak in het nieuws komen:

Deze week York. York is een prachtig mooie hond maar gedragsmatig onbetrouwbaar en daardoor niet te adopteren. York wantrouwt iedereen en wordt dan agressief. Hij bijt en wordt heel zenuwachtig. Ik heb inmiddels een goede band met hem en hij vertrouwt mij , maar als hij het even niet meer weet , wordt hij vreselijk zenuwachtig en gaat rondjes draaien en wiebelen en happen. Als ik dan zeg: “Het is goed York”, dan gaat hij keurig zitten want “zitten” is altijd goed voor een compliment en een knuffel.  Gelukkig kent hij Mirjan en Bila inmiddels ook goed en kunnen zij ook gewoon bij hem zijn en kan hij lekker rond lopen. Helaas heeft Beer het op York gemunt, dus die 2 mogen niet samen naar buiten.  Lees het verhaal van York  HIER.

York-001-240x240

y26 y25 y24 y21 y14 y2 thuis209 aug030

Beer & York 05 Beer & York 04 Beer & York 03 Beer & York 02 Beer & York 01

Fijne week en Werkse