sint. bedankt  Sinterklaas is weer vertrokken en we gaan op naar de laatste weken van december. Zware weken voor de hondjes dus we gaan proberen ze goed voor te bereiden.

We slapen al dagen met keiharde muziek aan (nou ja slapen??!!) De hondjes wennen aan de harde house-muziek en slapen toch wel en horen niet eens dat ik de deur open doe. Het vuurwerk zal ongetwijfeld veel harder zijn maar hopelijk helpt dit al een beetje. Ook zijn we aan het oefenen ” langer in de bench liggen slapen is ook leuk” , voor een paar hondjes een veilige plek.

benches

 

Juan01

We hebben de bloeduitslag van Juan terug: Goede nieuws: geen karpattenziekte
Slechte nieuws: Zijn bloedbeeld is zeer slecht. Zware bloedarmoede (ondanks al 3 weken extra ijzer) en er zit ergens een ontsteking, maar waar?
Na overleg met de doktoren hebben we besloten maandag een vettest te doen (orgaanfunctietest).
Juan is vrolijk en happy maar eet matig en komt geen grammetje aan. Ik heb nu smuldier gekocht en kijken of dat wat helpt. Als we de uitslag van vettest terug hebben, gaan we ook met de eigenaar praten. Juan is tenslotte hun hond.

 

Verder heeft Hope een ongelukje met haar teen gehad. Veel pijn, maar nu met kap op, pijnstiller en antibiotica voor een weekje , gaat het weer goed. Ze is wel huuueeeel zielig.

Hope

Onze kerstboodschap dit jaar is:

“REACH OUT AND TOUCH SOMEBODY’S PAW”

AAAA

%CODEkerstboodschap2015%

De hondjes die niet zo vaak in het nieuws komen:

Deze week Vera: Een lieve oude dame met een zeer zwaar verleden. Maar elke avond slaapt ze in mijn kamer en springt op het bed en raakt met haar neus mijn gezicht aan om welterusten te wensen. Ook haar bench vindt ze prima, daar ligt ze graag in, eet lekker haar hapje daar. Buiten waken hoeft van haar niet meer, laat de “jongelui” dat maar doen.

Het verhaal van Vera leest u HIER.

Claudia 021

Vera01Vera04Vera03Vera05 Vera02

Hondjes dec 14 18 Hondjes dec 14 19 Hondjes dec 14 20 Hondjes dec 14 24 Hondjes dec 14 25

vera

vera1

vera2