In 2014  gingen de baasjes van Lucky terug naar Nederland en Lucky had geen zin om mee te gaan. De reis was te lang, zijn lichaam te oud en hij is gewend in een tuin rond te lopen. Lucky kwam gezellig in huize DOG. Hij heeft hier zijn eigen plekje, gaat lekker zijn eigen gangetje. Loopt wat rond , wandelt wat in de tuin. Het trappetje op komen lukte eerst niet maar toen hebben we er antislip-strepen op geplakt en toen kon hij ook de trap op hippen.

Inmiddels is Lucky echt heel oud, bijna 16 jaar. Zijn lichaam zit vol bulten en opstaan is moeilijk. Maar hij kan nog erg genieten van zijn eten en verder slaapt hij veel op zijn eigen rustige plekje.

Hondjes dec 14 04 DOG doggies (151 of 233) DOG doggies (150 of 233) DOG doggies (149 of 233) DOG doggies (148 of 233)

 

Lucky07 Lucky04 Lucky03 Lucky01 Lucky1 DSC04778

Op 21 dec 2015 hebben wij afscheid moeten nemen van opa Lucky. R.I.P lieve oude man van me.

 

Geschreven door zijn lieve baasje in NL:

R.I.P…..💙lieve lieve Lucky….je hebt een mooi leven gehad, 6 jaar lang hebben we met je geknuffeld, om je gelachen, we hebben van je genoten, de laatste maanden in ons huis op Grote Berg kreeg je er ineens 2 huisgenoten bij, Penha & Pretu ….ook die 2 waren gek op je….niemand kwam aan oude opa Lucky….en toen ons vertrek naar NL, jij was te oud en te zwak om die reis met ons te maken…..met pijn in ons hart hebben we je achtergelaten…..het laatste anderhalf jaar heeft Djoeke Giliam haar huis en hart voor je opengesteld…..wow wat heb jij genoten bij Djoeke en al haar hondenkinderen…..duizendmaal dank dat Lucky zo heeft mogen genieten van z’n reservetijd bij jou Djoeke💙…….lieve Lucky, t is goed zo…. T is mooi geweest….je zit voor altijd in ons hart💙