Assy had deze week een dikke bult op zijn poot. Omdat het groter werd en ze er duidelijk last van had, toch maar even naar de dierenarts gegaan. Nou gelukkig maar want het was een abces en moest even opengesneden. Arme Assy, piepen weer, maar  toen de druk er af was, en alle pus eruit (brrrrr), ging het al een stuk beter. En het koekje van de dierenarts, maakte alles weer goed.

12178201_10206704458744993_2076887298_n 12179873_10206704458784994_164769652_n 12177829_10206704458344983_103574208_n

Voor Fleur was het donderdag een spannende dag! Verslag van hun foster (onze welbekende wawa-opvang-foster: Mirjan Seppenwoolde):

Voor baby Floor trouwens ook…Want die moest even alleen blijven. Mama Fleur werd namelijk gesteriliseerd. Dan is het echt een klein hondje op die grote operatietafel. Maar gelukkig is alles goed gegaan en heeft dokter Dolls weer heel mooi geopereerd. De wond is heel netjes en rustig. Wel bloedde ze erg, ze heeft helaas karpattenziekte. Ze stond al op de medicijnen gelukkig, dus daar gaan we mee door. Ze krijgt wat extra ijzer om aan te sterken.

Ook is geprobeerd haar ‘speekselbult’ leeg te maken…maar, zal je altijd zien, deze was op dat moment vrij klein. Ze krijgt nu 6 weken antibiotica en in Nederland gaan ze verder kijken wat ze er aan gaan doen, als ze er al iets aan zouden moeten doen, want ze heeft er totaal geen last van gelukkig!

Floortje mocht gewassen worden, het was een week na de entingen. Maar dat vond ze niet leuk. Gelukkig kan je een hondje van 800 gram makkelijk in één hand houden, dus het wassen was zo gebeurd. We hebben maar niet verteld dat dit 2 keer per week moet gebeuren om haar schimmel te bestrijden.

Beide zijn ze bijna klaar om 17 november naar Nederland te verhuizen!

Wij zijn Jacqueline ontzettend dankbaar voor de donaties voor deze lieverds en het vinden van een baasje. Jacqueline je bent een schat!!

Floor007 Floor004 Floor en Fleur01

Hope gaat goed. Ze eet genoeg, 3x per dag een beetje nog steeds. Ze vindt te veel honden om haar heen niet zo fijn. Ze zit liever in een klein rustig clubje. Maar even rennen op het pad vindt ze wel lekker. Ze heeft van Renske een prachtige halsband gekregen.

%CODEHoperennen%

 

Hope15 Hope13 Hope03 Hope 08

 

De hondjes die niet zo vaak in het nieuws komen:

Dat is deze week Max. Max die al zo lang van straat is, maar nooit geadopteerd is. Hij ging van foster naar foster naar foster tot hij in huize DOG kwam. Daar kon hij lekker blijven. Max is een lieve, rustige, inmiddels oude hond behalve wanneer het etenstijd is , dan blijft hij hippen en kan niet meer stil staan van blijdschap.  Het verhaal van Max kun je lezen bij MAX  op deze site.  Max wordt gesponserd door Kiki en Marleen.

Max03 Max02 Max01  Max01 maxvierkant1 max3 max1 max5 maxvierkant

En in november hebben we een nieuwe actie samen met naarcuracao.com  Kijk gauw HIER

 

En dan zeggen we AYO  Oktober, Hello  NOVEMBER 

tumblr_ltwse3wWCb1qaqpero1_500 (1)