Assy is vandaag weer naar buiten geweest. Elke dag gaat ze lekker een paar uur naar buiten en ze heeft ook al een paar andere honden ontmoet. Geen van beide partijen waren geinteresseerd in elkaar. Assy heeft donderdag een foto laten maken van haar staart maar er is niet echt duidelijk iets te zien. Toch houdt ze haar staart strak tegen haar lijf en loopt stijf. Ze krijgt nu nieuwe medicijnen en woensdag gaan we weer voor controle.

Assy04 Assy12 Assy10 Assy09 Assy08 Assy07 Assy06

 

Mara is vandaag lekker kaal geschoren. De nieuwe tondeuse werkt goed. Alle klitten weg en lekker cool.

MaraFB01 MaraFB02

MaraFB07 MaraFB06 MaraFB05 MaraFB04 MaraFB03

MaraFB10 MaraFB09 MaraFB08

Ook zijn we bij Brownie geweest om medicijnen en voer te brengen. Bownie gaat geweldig. Hij krijgt al haar op zijn kop, en krabt steeds minder.

Brownie 060 feature Brownie 049 Brownie 037 Brownie 025 Brownie 014 Brownie 008

 

Voor Fleur en Floor hebben we een plekje gevonden. Zij vliegen binnenkort naar Nederland. De mama en dochter chihuahua waren in het asiel terecht gekomen nadat ze achter waren gelaten en hun baasje vertrokken was. Ze hebben het hok van het asiel niet gezien want voor ze het kantoortje daar uit waren , had Mirjan ze al in een mandje in de auto. En nu gaan ze naar een super baasje in NL.

Floor007 Floor004 Floor en Fleur01 Fleur005 Fleur001

En we zoeken nog wel een baasje voor onze LEO!!!!!!  Zijn huid gaat goed dus over een paar weken heb je een super mooie hond die het liefst lekker speelt en geknuffeld wilt worden.

Leo014 Leo011 Leo007 Leo001

 

 

Deze week een nieuwe rubriek nl:

De hondjes die niet zo vaak in het nieuws voor komen:

Deze week de 4 terroristen: Mona, Donna, Kristen(Kristy) en Harry. Zij wonen met z’n vieren in en rond de grote kennel achter. Daar hebben zij hun hoekje. Ze maken vandaaruit lekker ruzie met de rest, want die mogen niet in hun hoekje komen en vooral tijdens etens tijd komen ze binnen om maar vooral er voor te zorgen dat ze niet vergeten worden. Harry (de bruine) is het bangst en zit dan ook meestal ver in het hoekje of in de kennel. Het heerlijkst vinden ze als ik bij hen op de trap kom zitten. Lekker knuffelen.

Mona  wordt gesponserd door Babber, Harry en Kristen  worden gesponserd door Jacqueline en Donna  wordt gesponserd door Boukje en Bruno.

De terroristen Donna Mona Harry Kristy 03 De terroristen Donna Mona Harry Kristy 02

Kristen Donna Mona06 Kristen Donna Mona05 Kristen Donna Mona03 Kristen Donna Mona01