Deze week was een drukke week met een aantal dierenartsen-bezoekjes.

Vincy:

Vincy16

Vincy kreeg na 4 dagen quarantaine een vriendinnetje Rosy en dat vonden beide geweldig. Samen speelden ze wat af en Vincy werd steeds dapperder en nieuwsgieriger.

DSC08260 DSC08262 DSC08265 DSC08266

Op vrijdag mocht Vincy voor controle en omdat hij helemaal gezond was, kreeg hij meteen zijn eerste enting. Dat betekende dat hij zondag naar zijn foster kon. Bij  Boukje zit ook Hailey en samen kunnen ze de wereld gaan verkennen.

collage Vincy2 collage Vincy 1

 

 

Dushi:

11742840_410647859127106_1320549515462822405_n

Dushi is de moeder van Vincy. Zij is ook bij de dierenarts voor controle geweest. Ze is helemaal okee dus enting gehad en eind augustus wordt ze gesteriliseerd.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Beer heeft nog steeds zijn kap op. We maken de kuur af en kijken wat er dan gaat gebeuren. Hij lijkt nog steeds nergens last van te hebben.

Ook ben ik deze week met Klowy naar de dierenarts geweest.  Ze at slecht maar ook zag ik in haar kopje zenuwentrekjes. Ze is nu zwaar aan de prednison en de doxy maar ze valt zienderoog af en ik maak me heel erg zorgen over haar.  Duimen dat de medicijnen aanslaan.

 

samen 03

En vorige week nog een spannend avontuur: Tanja en Rebecca waren ontsnapt.  Na een halve dag zoeken en rondrijden/rondfietsen etc, werden de dames gevonden in de tuin een straat verderop. Dat was wel even veel stress maar gelukkig zijn ze weer thuis

Entingen:

boekjes

Omdat 22 hondjes een enting moesten hebben is dierenarts Tomsjansen donderdagmiddag in huize Dog thuis geweest.  Alle honden zitten dan in hun bench en de boekjes liggen klaar. De volgorde heb ik al bepaald want bespreken tijdens het enten is onmogelijk. De honden blaffen allemaal dus het is een lawaai….   En de hele bange honden willen dan natuurlijk helemaal hun bench niet meer uit. Gelukkig hebben de dierenarts en ik dit al vaker gedaan en als de hond maar een klein eindje de bench uit is , kan de enting al gegeven worden. En als het moet liggen we samen onder het bed om Ascha haar prik te geven.

button-ja-doneren Wilt u stichting DOG helpen, steun ons dan door voor ons dierenartsenpotje te doneren zodat wij de hondjes goede medische verzorging kunnen geven.