Deze week is het nieuws 2 dagen eerder daar ik huize DOG voor 10 dagen ga verlaten en Mirjan de hondjes zal verzorgen.

Maar ik vetrek met heel goed nieuws:  Er zijn weer 2 hondjes uit huize DOG geadopteerd. Rebecca en Tanja, de 2 boxers gaan samen naar hun for-ever home.   We zijn zoooooooooo blij dat zij samen mogen en kunnen blijven want ze zijn zulke dikke vriendinnen.  Deze week gaan ze meteen al verhuizen en Rebecca blijft natuurlijk op haar lever dieet totdat ze helemaal gezond is.   Natuurlijk is het weer een beetje een dubbel gevoel, vooral voor Mirjan waar Tanja nu al een tijdje zit. Maar in hun nieuwe huis zullen ze het ook geweldig hebben. En we houden veel contact om te horen hoe het met de dames gaat.

samen 03 TANJA Tanja03 Tanje slaapt Rebecca01 Rebecca04 Rebecca09 Rebecca11

 

We schrijven zo gauw mogelijk een update als ze op hun nieuwe plekje zijn.   Dag lieverds XXXXXXXXXXXX

 

hello_julyDe maand van de vakantie………………… iedereen een fijne vakantie en hopelijk voor de honden (en katten) ook een fijne vakantie thuis of in 1 van de super pensions hier.