Na Beer nu ook Carry haar kap af. Dat was wel even lachen want ze liet natuurlijk niet aan zich komen. Dus terwijl ze met haar kap over haar eetbak stond  (en ze is GEK op eten dus zeer geconcentreerd ) heb ik het klipje van de halsband open geklikt. Maar daar schrok ze zo van, dat ze niet verder wilde eten zolang ik er stond. Dus heb ik haar gelaten. Toen ze later lag te slapen op haar matrasje, heb ik heel stilletjes haar kap gepakt bij het randje, ze schrok wakker, trok haar kop naar achter en ik hield de kap heel stevig vast en ze trok zo haar kop erdoorheen. JIPPY!!!  De wond is mooi dicht. Met dank aan onze lieve dierenarts Quenny Dolls.

Carry1 Carry2

De kap kon meteen door naar de volgende hond. Blacky.   Blacky had wat ruzie gehad met een van de andere hondjes toen de krantenman kwam. Dan is het altijd strijd wie het dichtst bij de brievenbus staat en soms gaat dat fout. Even paar dagen kap op en wat antibiotica. Maar Black is een bikkel.

 

 

 

 

 

 

 

Blacky1

 

Zoals jullie op FB hebben kunnen lezen hebben we afscheid moeten nemen van Ruby (R.I.P kleine lieverd) en zijn Jip en Bas in huize DOG (bij foster Mirjan ) komen wonen.  Jip en Bas hebben een afstandsbaasje, super fijn!!!!!

Ruby soft2  Jip02 Bas01

 

 

maar………………………………………………………………………………………………………..

samen 03 Betsy06

 

 

 

Voor Rebecca (de brindel boxer), Tanja (de bruin met witte boxer) en Betsy (wat lijkt die op Tanja alleen dan geen boxer  🙂  ) hebben we nog geen afstandsbaasje.  Een afstandsbaasje  betaalt  NAfl 50,00 per maand voor voer en heartgard. Vind u het leuk om baasje te zijn van 1 van onze DOG hondjes…………….. stuur dan een mailtje naar info@stichtingDOG.org  of een PM.

En dan laten we deze vaderdag natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij gaan:

Fathers-Day-71