De eerste week juni is alweer voorbij.

Rebecca gaat goed. Na een week in huize DOG is ze nu naar haar foster Mirjan waar ook haar vriendin Tanja zit. Ze moet nog erg aansterken, nieren en milt en lever zijn niet 100%.  Maar ze loopt lekker in de tuin, is vrolijk, en eet lekker en is helemaal verliefd op pup Hailey.

Rebecca04

Rebecca24 Rebecca20 Rebecca14 Rebecca05

Carry is geopereerd. De tumor is weggehaald en daar is een bioptie van genomen. De wond is dubbel goed gehecht. Tijdens het slapen is haar kap op gedaan, dus wakker worden was een shock voor Carry. Jammer is dat je haar niet even lekker kan aaien en gerust kanstellen maar gelukkig luistert ze goed naar mijn stem. Nu na 2 dagen is ze helemaal ok. Ze probeert de kap niet meer af te krijgen. Ze ligt lekker apart en rustig maar ik heb het idee dat ze daar ook klaar mee is en bij ons wil zijn. Dus morgen maar eens voorzichtig proberen. Haar nagels zijn ook goed kort geknipt. Over 2 of 3 weken gaan we kijken of de kap zo af kunnen doen, hopelijk verzet ze zich daar niet te veel tegen, anders wordt het heel lastig.

DSC07853 DSC07846 DSC07844 DSC07855 DSC07854

Wie wel makkelijk zijn kap af deed is Beer. Hij heeft zijn kap nu 36 uur af en het gaat goed………………………………..   duimen dat het zo blijft.

Beer06

 

En dan nog wat heerlijke speelmomenten van Swissy, Rinus, Rosy, Sasha en Suby

Swiss01             Swiss03   Spelen04     Spelen03     Suby03 (2)    Spelen07   Spelen09     Rinus02 (2)   Spelen01    Spelen02   Rosy01   Rosy05

Rinus01 (2)

 

FIJNE WEEK ALLEMAAL!!!!!!!!

Rinus01