Een spannende week, woensdag loopgips gekregen dus eindelijk weer (in de rolstoel) tussen de hondjes. Wat een feest en gelukkig heeft de rolstoel remmen, want anders hadden ze me de hele kamer door geduwd (achteruit)

allemaal

 

Inmiddels zijn de hondjes gewend aan ’s morgens mijn geweldige hulp Bila, die nu ook met hen lekker in de tuin loopt (en meteen poep schept).  En dan om een uur of 3 komt……………………….  MIRJAN!!!   Yes ETEN!!!!!

Op vrijdag avond om 11 uur, ineens schrikken. Sunny begon over te geven. Toen ik haar wilde aaien, zag ik dit:

sunny3 Sunny2  Sunny11

 

Ach ach wat had ze een jeuk. Meteen de dierenarts gebeld en die raade aan een uurtje te wachten.  Mirjan stond standby om te gaan rijden.   Maar gelukkig nam de heftigheid na een uurtje af en kroop ze dicht tegen me aan en hebben we samen geslapen. De volgende dag alles okee. Gelukkig, wat een schrik. Wat een heftige allergische reactie en oorzaak nog steeds onduidelijk

Vanmorgen begonnen met lekker de hondjes naar buiten te laten. Helaas kan ik zelf niet het trappetje af met de rolstoel maar spelen lukt nog best.

%CODErolstoelspelen%

 

En zo beginnen we weer een nieuwe week maar eerst fijne moederdag allemaal.

SONY DSC

SONY DSC