We beginnen met slecht nieuws: We hebben afscheid moeten nemen van Zeth……….  de eerste DOG-hond die ons voor altijd heeft verlaten. Zeth was heel ziek, auto-imuumziekte, zijn bloed was net water. En ondanks alle medicijnen en zelfs nog een chemo, kon zijn jonge lichaam geen nieuw bloed maken. Zeth is 5 jaar oud geworden en zal vreselijk gemist worden. R.I.P lieverd van me. Voor altijd in mijn hart XXX

Zethzwwit2  Het verhaal van Zeth staat bij Djoeke’s blog  “de kleurtjes” .

 

 

Spikey 05Spikey is gezien bij Wayaka, helaas een plek waar vangen onmogelijk is. We hopen dat hij terug komt naar Zuurzak en we hem daar weer kunnen voeren (en uiteindelijk vangen).  We geven niet op!!!

 

Rosy01Rosy wordt woensdag gesteriliseerd.

20150329_125733  Het zwembad is bijna klaar. Was iets meer werk dan ik had gedacht, maar dan heb je ook wat.

20150405_172317 Vandaag zijn de ringen in de hokken geplaatst, waar de eetbakken in kunnen hangen.  Zo kunnen de hondjes staand  eten en drinken.  Ook is het net even handiger nu de kussens van Papagayo erin liggen.

 

Bij Boukje2  En Dutch heeft het erg goed bij haar foster   XX

pasen  Fijne paasdagen en een goede week!