Vorige week schreef ik dat het komkommertijd was………………… dat had ik nog niet koud geschreven en de stress barstte los in huize DOG. Spikey was weg, verdwenen. Altijd gedacht dat huize DOG luchtdicht en waterproof was maar helaas. Het is Spikey gelukt. Maandag en dinsdag  zagen we hem nog op het terrein van Elhage (waar we elke keer mochten gaan zoeken) maar woensdag en donderdag niks meer. Steen in mijn buik…………..  Maar donderdagavond kwam een telefoontje: Spikey was weer op Zuurzak. Hij is dus de Caracasbaaiweg afgelopen,  terug naar zijn oude plekje. Gelukkig is hij daar veilig aangekomen want de Caracasbaaiweg is niet de meest veilige weg.

We gaan dus weer beginnen met de vangactie. Zodra Spikey weer in huize DOG zit en verder kan met zijn hartworm behandeling, hoort u dat via FB en/of een extra nieuwsbericht.  Duimen maar.

11101783_1417828708522859_1266162409_n

 

Wie ook terug is, is Betsy!!   Was die weg dan???

thuis022

Blije Bets is 3 maanden uit logeren geweest. De ouders van Rianne (Rianne van Kuki&Ko, die deze prachtige website voor ons gemaakt heeft) waren 3 maanden op het eiland en wilden graag voor een hondje zorgen. Nou Betsy wilde wel!!!!  Lekker 3 maanden het rijk alleen en alle aandacht. Ze heeft een geweldige tijd gehad, en is lekker verwend. Volgend jaar mag ze weer!!!  JIPPY.   Dank je wel lieve lieve ouders van Rianne Hellings.

En dan nog meer goed nieuws van Goisco:834185-0

Elke zaterdag mogen we daar een verrassing halen! WOW  Dank je wel Goisco. Geweldig van jullie. Elke zaterdag feest dus!!!

In huize DOG is het lekker 2 weken paasvakantie.

We gaan ons nieuwe zwembad opknappen,

20150329_125733

 

 

de nieuwe deur verven en beitsen en ons oppashondje Kacho lekker verwennen.

Kacho

 

En natuurlijk gaan we werken aan de plannen van ons crematorium. We krijgen hulp van Ruud Hamers, maar volgende keer meer nieuws daarover.

fijne paasvakantie.thumbnail