Deze week stond vooral in teken van het vertrek van Pascal naar Nederland. Wat een avontuur en wat heeft ze het daar geweldig. We blijven haar natuurlijk volgen en zullen regelmatig een update op de FB zetten.

z Pascal nl1 z Pascal nl

Behalve Pascal zijn er natuurlijk nog meer leuke hondjes te adopteren uit huize DOG. Neem bijvoorbeeld Swissy en super lief en actief teefje gevonden bij Hato. En wat dacht je van Gino, vol energie maar ook genietend van een avondje op de bank naast zijn baasje.  Deze week zullen we over Swissy en Gino wat meer vertellen en laten zien. Wie weet komt er voor hun ook een gouden mandje.

Hondjes dec 14 13     aug012

De dierenarts hebben we gelukkig deze week niet zo veel gezien. Rosy heeft haar voorlopig laatste chemo gehad en Zeth en Cindy gaan volgende week weer voor controle.

Dan wensen wij iedereen een super werkweek.

b68e653fd13a9672e3e3b4df41dbc2dc