Deze week is Beer gecastreerd. Operatie ging prima en Beer had nergens last van. Helaas heeft hij na 3 dagen toch de hechtingen er hardhandig (of moet ik zeggen hardbekkig) eruitgetrokken en heeft hij nu een zwerend wondje. Dus toch nog een antibioticakuurtje en………. een kap op.     Gelukkig kwam Sarah (die hem gered heeft) gezellig langs en had hij weer even wat afleiding.

Deze week hebben alle hondjes Nexgard gehad, een pil tegen teken en vlooien. We hebben gelukkig weinig teken maar je hebt maar een paar nodig om een explosie te krijgen. Dat zijn we hopelijk nu voor.

Rosy heeft haar 3de chemo gehad. Ze zit nog steeds apart. Daar baalt ze wel van. Van de week zijn we lekker met Anne Coenen gaan wandelen bij de zoutpannen. Even lekker eruit.

Cindy heeft 4 de chemo gehad en tot eind maart gaan we even aankijken hoe het gaat.En Zeth is 2 weken aan de ijzertabletten.

De plannen voor het dierencrematorium gaan stapje voor stapje. Er is weinig bekend over het beginnen van een dierencrematorium dus moeilijk om iemand te vinden om je te helpen bij de overheidsinstanties. Maar we zoeken verder.

Dank aan alle lieve mensen die donatie hebben gebracht (zakken voer, koekjes, schoonmaak spullen, handdoeken etc). En de donateurs die elke maand zorgen dat huize DOG mogelijk is.  Jullie zijn super!!!!

Rosy

20150222_093833