Image-4709

Op deze carnavalszondag is ons belangrijkste nieuws:   We zijn online met een prachtige website. We hebben er heel hard aan gewerkt en zijn Rianne Hellings en Ace Suares heel dankbaar voor het maken en doneren van deze website. WE ZIJN HEEL TROTS.

De doktersnieuwtjes zijn dat Cindy en Rosy hun tweede chemo hebben gehad. Rosy is ook loops dus zit in quarantaine. Dat vindt ze niet leuk, maar moet even. Zeth heeft een tweede bloedonderzoek gehad en we wachten op de uitslag. Beer gaat dinsdag onder het mes. Hopelijk doet hij zonder zijn ballen iets aardiger tegen York, de liefde tussen die 2 is niet wederzijds. Laten we hopen dat de ballen daar de oorzaak van zijn, (en dus ook de oplossing straks).

Ook wil ik heel veel geweldige mensen bedanken die een zak voer, koekjes en/of schoonmaakmiddelen komen brengen. Alle donaties zijn zo welkom. En omdat iedereen wat brengt heeft huize DOG genoeg om de hondjes wat extra te geven en het fris en schoon te houden. Dank, dank,dank

Wij wensen iedereen een super gezellige carnavals week.