DOG-news 8 februari 2015

Vandaag lekkere wasdag gehad. Paar hondjes gewassen, lekker geborsteld en gekroeld in het zonnetje en weer schoon aan tafel.

Zeth zijn bloed is niet helemaal goed. Morgen horen we wat het behandelingsplan gaat worden.

Swissy heeft haar enting gehad en is klaar voor adoptie.

En dan natuurlijk even voorstellen aan stunning-Rosy. Kijk eens wat een prachtige dame. Ze wordt behandeld voor haar tvt en daarna gaan we haar pootje bekijken. Maar Rosy vindt het leven helemaal leuk. Ze is zo’n lieverd. Voor Rosy zoeken we nog een afstand-adoptie-baasje!! Wie wil voor Rosy elke maand haar voer en heartgardpil betalen. Het kost maar 50 gld per maand en dan ben jij op-afstand-baasje van deze lieverd.

Nog 1 weekje en dan is het even een weekje vakantie. We hebben al heel wat in de planning staan, zoals grote hokken schoonmaak, misschien kan Beer als gecastreerd, 4 hondjes gaan naar de “tandarts”, kortom drukke agenda.

Rosylogo

Fijne week en veel plezier bij het carnaval!!!!