Sommige hondjes zijn maar kort in mijn leven geweest. Vaak met mooie herinneringen maar soms ook verdrietige. Hondjes met allemaal een eigen verhaal.

Bikkel

Bink was al door een aantal mensen gezien , wandelend door Salina. De eerste keer dat ik Bink zag was ’s morgens heel vroeg, voor ik naar school ging. Hij lag op een berg wit zand. Een oude rustige hond maar wilde niet dat je te dichtbij kwam.
Elke ochtend ben ik Bikkel eten gaan geven. Hij zat ook vaak bij de MCB bank. Daar was een aardige meneer die mee hielp. Ik mocht er een waterbak zetten. Ik heb Bikkel 1x een halsband omgedaan maar dat was geen succes. Hij bleef boos naar de muur staan kijken. En de keer daarna dat ik kwam was hij af. Bikkel heeft ontworming gekregen, maar zag er verder prima uit.  Wat zijn verhaal precies is geweest zullen we nooit weten.
Op een dag was Bikkel ineens weg.  Ik hoop dat een lief baasje hem meegenomen heeft.
bink1 bink2 bink3 bink4 bink5
20130706_164402 20130706_164417 20130706_164426 1 20130706_164602 20130707_082231image_13

Chica

Chica is een lieve dame, die duidelijk graag bij iemand alleen was, en niet graag met heel veel honden om zich heen was. Chica is maar kort gebleven want al gauw hadden we voor haar de perfecte baas. Ze zit nu bij een dame die alleen is en samen hebben ze het super gezellig. Chica heeft aanleg om dik te worden dus eet al haar leven lang dieetvoer.  Chica is een bofhond!!!! Alleen werd ze de dag voor ze naar haar nieuwe baasje ging, in haar bips gebeten, dus met blauwe billen, hechtingen en een kap ging ze weg  , aaaaaaaah
chica1 chica2 chica3 chica4 chica5 chica6 chica7

Diego

Diego heb ik niet als pup gekend. Hij heeft bij een foster gezeten waar hij helaas na een jaar weg moest. Toen heeft hij lang in pension gezeten voordat hij bij mij kwam. Diego was niet de makkelijkste hond maar zo’n lieverd. En dat zag de familie van Leeuwen ook. Zij hebben Diego een lief en goed huis gegeven. Helaas is Diego op een dag het hek uitgerend en dat werd hem meteen fataal. Een hard rijdende auto werd zijn noodlot. R.I.P. lieve Diego, je was een prachtige hond.
diego3          diego1        diego2  diego4  diego6 diego7 diego8 diego9 diego10 diego11 diego5diego12 diego13

Pelle

Pelle is nooit bij mij thuis geweest, M en ik hebben hem samen gevangen en dat was niet makkelijk. De melding van een hond met een wond kwam binnen. Zoals je op de foto ziet, was het niet zomaar een wond. Een deel van zijn poot was eraf en het bot stak eruit. Maar rennen dat hij kon. Met hulp van een meneer van de snack kwamen we er achter waar Pelle woonde.  Maar Pelle liet zich niet vangen. We sloten hem in , in de hoek van de tuin, maar toen klom hij via een stapel hout op het dak van het schuurtje. Ik rende naar de andere kant en kon hem daar net tegen houden. Al kletsend tegen hem, deed ik een band om, en om zijn bek (zodat hij niet kon bijten). M kwam ondertussen met de bench en na wat geworstel zat Pelle in de bench.
Zijn poot is geamputeerd, zijn baasje wilde hem niet meer terug (hele lieve mensen maar wisten niet hoe ze de hond moesten helpen na dat hij door een auto was overreden, en vonden een hond met 3 poten eng) dus woont Pelle nu bij super lieve mensen. Pelle is een bofhond.

 

pelle12       pelle13            pelle1 pelle2 pelle3 pelle4 pelle5 pelle6 pelle7 pelle8 pelle9 pelle10 pelle11   pelle14 pelle15 pelle16 pelle17

Joya

Joya werd gevonden op straat. Een mooi, super pittig dametje. Niemand die zich echter melde als baasje van deze meid. Maar voor N was dat geen probleem, zij nam de kleine meteen in huis en zo werd Joya een bofhond.
joya1 joya2 joya3 joya4 joya5

Boris en Bida.

Bida (de zwarte) was een pup die bij De Keurtjes hoorde. Maar Bida was ziek dus is toen apart bij een andere foster gebleven. Boris (de bruine) weet ik niet meer waar die vandaan kwam maar wat een super hondje was dat. Zo blij!!  En samen werden ze geadopteerd, en hebben ze nog een tijd heerlijk samen kunnen spelen bij hun nieuwe baasje. Bida is later toch weer ziek geworden en heeft dat niet overleefd. Boris is ook ontsnapt en een auto werd zijn noodlot. Nu spelen ze samen,  voorbij de regenboogbrug.
bb7    bb1 bb2 bb3  bb5 bb6 bb4

Puck

Puck een lieve dame, die bij haar fosters weg moest en toen even in pension heeft gezeten voordat ze bij mij kwam. Kleine meid met een willetje.  Ze is geadopteerd door lieve mensen en leeft het leventje van een bofhond.
puck1 puck2 puck3 puck4 puck5 puck6 puck7

Ricky

Ricky werd samen met zijn broertje gevonden, maar gingen niet zo goed samen. Na wat heen en weer verhuizen kwam hij bij mij tot hij uiteindelijk geadopteerd werd door J. Na een heerlijke tijd kwam er weer wat onrust in zijn leven. verhuizingen, onbekende terreinen, weglopen en gelukig weer zijn huisje gevonden. Toen heeft hij weer even hier gelogeerd en nu zit hij op een bekende plek met lieve mensen die goed voor hem zorgen. Grote tuin, en een vriendje dus het uiteindelijk het leven van een bofhond!!
Ricky1 ricky2 ricky3 ricky4 ricky5 ricky6 ricky7 ricky8 ricky9 ricky10

Swiebertje

Swieberte liep op Hato, al een tijdje. Maar vangen lukte niet, en hij verdween van het toneel. Toen hij echter 6 weken later weer gespot werd, ging het niet zo goed met hem. Met slaappillen hebben we hem gevangen, maar hij was erg ziek. Een paar dagen later hebben we hem laten gaan, hij was te ziek. R.i.p lieve Swieber, sorry dat we je niet eerder te pakken konden krijgen.
swieb1 swieb2 swieb5 swieb6

Tara en Tosh

Tara en Tosh 2 super lieverd, die geadopteerd zijn door ontzettend lieve mensen en samen een bofhond-leven hebben.
tt1 tt2 tt3 tt4 tt5 tt6 tt7 tt8 tt9 tt10 tt11 tt12 tt13 tt14 tt15
En met deze lieve kus van Tara en Tosh stop ik even met de short stories