En toen op een dag zat ik met Rex bij de dierenarts en kwam er een man binnen met een doos met 5 prachtige zwarte pups. We raakten aan de praat en al gauw bleek dat hij voor 4 een goed tehuis had maar voor 1 niet. Ik heb meteen mijn vriendin R gebeld dat ik een verrassing voor haar had……………………………. en dat was Farah.
Farah woonde bij R en Rex woonde bij mij, maar al vanaf het begin waren zij 2 handen op 1 buik.  Ze waren niet alleen in kleur het tegengestelden maar ook in geslacht,gedrag en  intelligentie. Maar wat ze heel erg gemeen hadden: Ze waren allebei de liefste honden. Een geweldig stel samen.

Picture

Zwemmen en wandelen, altijd samen.
Maar ook vaak me anderen

Picture

Hier bijv met Diesel, de hond van mijn vriendin J. Nooit zal ik de keer vergeten dat er ineens een helicopter op oog hoogte ons aanstaarde (kwam van beneden de zee langs de rotsen omhoog waar wij liepen) en weg was Diesel. Na 2 keer heen en weer lopen kwamen andere wandelaars met Diesel aan. Zij hadden hem herkent en wisten van wie hij was. Zo kwam Diesel weer senl veilig terug.
Maar steeds als we de helikopter zagen (bij jan Thiel bij St Joris, hadden we al ons verhaal. Ze achtervolgden ons vast hihi)

Heel wat wandelingen bij JanThiel, heel wat keren zwemmen maar ook heel wat keren naar de dierenarts, want Farah had gewrichtsproblemen. Ze heeft de laatste jaren ook op pijnstillers doorgebracht. Tot het niet meer ging.
Ze waren het mooiste stel wat je je bedenken kon en ik hoop dat ze samen weer heerlijk rennen bij de regenboogbrug