Wilt u ook graag helpen ….

….. wordt OAB (op afstand baasje)

Er zijn 3 soorten OABers :

1) WOAB = Westpointer Op Afstandbaasje.  De kosten zijn 100 gld/50 euro* per maand. Wij kunnen voor uw hondje een zak voer kopen, de maandelijkse heartgardpil en nexgard betalen,en de jaarlijkse ontworming regelen. Ook de jaarlijkse enting is gedekt. U kiest van welke hond u graag WOABer wilt worden en per maand kunt u de donatie overmaken onder vermelding van WOAB en de naam van de hond.

2)DOAB= Duo Op Afstand Baasje.  U betaalt dan voor uw hondje alleen het voer (25 euro/50 gld) en wij zoeken iemand die de medicijnen betalen. Of u betaalt alleen de medicijnen (25 euro /50 gld) en wij zoeken iemand die het voer betaalt. Dan deelt u dus de kosten van uw hondje.

Wilt u op een andere manier helpen dan kan dat ook:

• U kunt een bijdragen doen in ons dierenartsen-potje.  Daarvan worden de dierenartsenkosten betaald voor alle DOG-hondjes. Denk aan sterilisaties of castraties.  U kunt de donatie overmaken onder vermelding van dierenartsenpotje.
  • Ook hebben we altijd behoefte aan ontworming (drontal dog), nexgard-pillen (paars, oranje of blauw) of heartgard-pillen (groen).
  • En natuurlijk zijn zakken hondenvoer en/of hondenkoekjes ook altijd welkom.
  • Omdat we huize DOG schoon en hygiënisch willen houden, zijn naast schoonmaakmiddelen die desinfecterend zijn (chloor), ook bezems , dweilen, emmers etc nodig
  • En natuurlijk zijn poepscheppen altijd welkom.

Wilt u meer weten over donateur worden van Stichting DOG of het op-afstand adopteren van een hondje, dan kunt u mailen naar info@stichtingdog.org .

Voor donaties:

Curaçao: MCB bank  26832808 t.n.v Stichting DOG,  Saturnusstraat 36

Nederland: IBAN NL21 ABNA 0448 3165 28   (t.a.v. D.Giliam/Stichting DOG)