Wilt u ook graag helpen ….

….. wordt OAB (op afstand baasje)

Er zijn 3 soorten OABers:

1) WOAB = Westpointer Op Afstandbaasje.  De kosten zijn 100 gld/50 euro* per maand. Wij kunnen voor uw hondje een zak voer kopen, de maandelijkse heartgardpil en nexgard betalen,en de jaarlijkse ontworming regelen. Ook de jaarlijkse enting is gedekt. U kiest van welke hond u graag WOABer wilt worden en per maand kunt u de donatie overmaken onder vermelding van WOAB en de naam van de hond.

2)POAB =Puppy Op Afstand Baasje. (tot 6 maanden oud) De kosten zijn 120 gld/60* euro per maand. Wij kunnen voor uw puppy een zak voer kopen,  nexgard en eerste entingen betalen,en de ontworming regelen.  U kiest van welke hond u graag POABer wilt worden en per maand kunt u de donatie overmaken onder vermelding POAB en de naam van de hond.

3)DOAB= Duo Op Afstand Baasje. Als WOAB of POAB wat te veel wordt elke maand, kunt u ook kiezen om DOABer te worden. U betaalt dat de helft van het maandelijkse bedrag ( dus 50/60 gld/ 25/30 euro) en wij zoeken en duo-op afstand baasje met wie u samen het hondje sponsort. U kiest van welk hondje u DOABer wilt worden en onder vermelding van DOAB en naam van de hond kunt u de donatie overmaken.

*Prijs is sinds juli 2018 wat verhoogd vanwege hogere kosten voor voer en heartgard. Bij de pups (tot 6 maanden) zitten de entingen en de ontwormingen erbij.

Wilt u op een andere manier helpen dan kan dat ook:

• U kunt een bijdragen doen in ons dierenartsen-potje.  Daarvan worden de dierenartsenkosten betaald voor alle DOG-hondjes. Denk aan sterilisaties of castraties.  U kunt de donatie overmaken onder vermelding van dierenartsenpotje.
  • Ook hebben we altijd behoefte aan ontworming (drontal dog), nexgard-pillen (paars, oranje of blauw) of heartgard-pillen (groen).
  • En natuurlijk zijn zakken hondenvoer en/of hondenkoekjes ook altijd welkom.
  • Omdat we huize DOG schoon en hygiënisch willen houden, zijn naast schoonmaakmiddelen die desinfecterend zijn (chloor), ook bezems , dweilen, emmers etc nodig
  • En natuurlijk zijn poepscheppen altijd welkom.

Wilt u meer weten over donateur worden van Stichting DOG of het op-afstand adopteren van een hondje, dan kunt u mailen naar info@stichtingdog.org .

Voor donaties:

Curaçao: MCB bank  26832808 t.n.v Stichting DOG,  Saturnusstraat 36

Nederland: IBAN NL21 ABNA 0448 3165 28   (t.a.v. D.Giliam/Stichting DOG)